Soros György álciviljei provokációra készülnek a Békemeneten - dokumentumok

Gulyás Márton ítélet Sándor palota dobálása
Budapest, 2017. április 13. Leveszik a bilincset Gulyás Márton (k) kezéről perének tárgyalásán a Budai Központi Kerületi Bíróság tárgyalótermében 2017. április 13-án. A bíróság gyorsított eljárásban közérdekű munka büntetéssel sújtotta a férfit és társát, aki április 10-én a Sándor-palota előtti tüntetésen az épületre festékes flakonokat dobott. MTI Fotó: Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
A Tűzfalcsoport nevű oknyomozó portál dokumentumokat közölt arról, hogy a Soros-világ már egy éve szervezkedik annak érdekében, hogy a választások befolyásolásával megbuktassa a kormányt. Arról is cikkeztek, hogy a politikai motivációjú álcivilek provokációval, nyílt és agresszív támadásokkal készülhetnek az áprilisig hátralévő időben, minden mindegy alapon. A portál arról is írt, hogy Sorosék nyomás alá akarják helyezni a nemzeti kézben lévő sajtótermékeket, a közintézmények és a köztestületek vezetőit.
Vágólapra másolva!

Soros hazai hálózata az áprilisi választást megelőző hetekben és napokban komoly provokációkra, nyílt és agresszív támadásokra készülhet a közszolgálati média, a jobboldalinak tartott médiatermékek, valamint közintézmények ellen – írja a Tűzfalcsoport mai cikkében.

Az oknyomozó portál úgy tudja, hogy ezeknek a szervezeteknek kiemelt célpontjuk a holnap ismét útnak induló, várhatóan több százezer emberrel vonuló békemenet.

Dokumentumokat közöltek a hazai Soros-világ terveiről

A Tűzfalcsoport birtokába olyan dokumentumok kerültek, amelyek Soros Györgyhöz köthető civilek találkozóján készültek. Ezekben az iratok készítői világossá teszik mindenki számára, hogy

  • célpontnak nevezik politikai ellenfeleiket
  • kiemelt célpont számukra a kormánypárti sajtó
  • blokád alá akarják vonni a közszolgálati médiát
  • festékkel akarnak összemázolni közintézményeket
  • tüntetéseket és sztrájkokat akarnak kiprovokálni
  • el akarnak némítani televíziókat
  • le akarják zárni Budapestet
  • a miniszterelnök családját sem kímélnék, egyetemeket és közintézményeket akarnak elfoglalni
  • be akarnak vegyülni a békemenet tagjai közé és ott provokálni
Forrás: Tűzfalcsoport Blog

A portál kiemeli, hogy az iratok 2017 áprilisában készültek, amiből szerintük azt a következtetést lehet levonni, hogy

Soros György hazai világa egy éve szervezkedik annak érdekében, hogy számukra kedvezően alakuljon az egy hónap múlva esedékes választás eredménye.

A dokumentumból kivehetők azok az akciók, amelyek már megvalósultak. Ilyenek

  • a Soros György házi aktivistájaként és közvélemény-kutatójaként számon tartott Gulyás Márton festékes akciói,
  • a bevándorláspárti milliárdos hazai feminista aktivistája, Papp Réka Kinga és különböző hivatásos zenekarok által összedobott kormányellenes dalok
  • a gimnazista diákok utcai demonstrációkba való belehajszolása
  • Áder János köztársasági elnök előadásainak megzavarása
Budapest, 2017. április 13. Leveszik a bilincset Gulyás Márton (k) kezéről perének tárgyalásán a Budai Központi Kerületi Bíróság tárgyalótermében 2017. április 13-án. A bíróság gyorsított eljárásban közérdekű munka büntetéssel sújtotta a férfit és társát, aki április 10-én a Sándor-palota előtti tüntetésen az épületre festékes flakonokat dobott. MTI Fotó: Balogh Zoltán Forrás: MTI/Balogh Zoltán

A Tűzfalcsoport kezébe került egy Soros-névsor

A Tűzfalcsoport hozzájutott egy olyan névsorhoz, amely több tucat szervező nevét tartalmazza az Aurórában tartott Soros-közeli szeánszokról. Hozzáteszik, hogy ezeket adatvédelmi okok miatt nem közlik egyelőre.

Egy nevet azonban kiemeltek, mégpedig az LMP-ben újra aktivizálódó Vágó Gáborét,

állítólag már magánlakásokba is szeretne migránsokat telepíteni. Korábban megírtuk, hogy Vágó Gábor visszatért a pártpolitika világába: a portál videójából kiderült, hogy az LMP őt indítja a kecskeméti körzetben áprilisban. Vágó 2014-ben azért hagyta faképnél a zöld alakulatot, mert komoly nézeteltérése alakult ki Schiffer András, akkori pártvezetővel és az önálló identitás megőrzésére törekedő politikájával. Az LMP-ből kiszorult politikus a Soros György érdekeltségébe tartozó Átlátszónál helyezkedett el, és ezzel párhuzamosan kormányellenes aktivistaként is hírnévre tett szert, de politikai ambíciói mindig is nyilvánvalóak voltak.

Vágó Gábor, az LMP politikusa és Soros György aktivistája Fotó: Szabó Gábor - Origo

Célpontban a nemzeti kézben lévő média, a közintézmények és a köztestületek

A Tűzfalcsoport információi szerint a Soros Györgyhöz köthetői hazai szervezetek a választásig erőteljes támadást intézhetnek a nemzeti kézben lévő média ellen is.

A külföldről finanszírozott szervezetek és személyek így akarhatják befolyásolni a választási kampányt és a választás eredményeit is

– tette hozzá az oknyomozó portál. A Soros-lobbi nagy nyomást helyezhet továbbá a közintézmények és a köztestületek vezetőire is. Szerintük ezek a módszerek Saul Alinsky, kommunista-közeli gondolkodó szellemét idézik. Erről itt írtunk.

Szervezkedik a Soros-világ

A magukat civilnek hazudó aktivisták politizálni akarnak, ezért külföldről hoznának támogatókat maguk mellé, uralni akarják a közbeszédet, erődemonstrációra és sztrájkokra készülnek, befolyást akarnak szerezni médiatermékek felett és Alinsky módszereivel szerveznének tüntetéseket, utcára vinnének gimnazistákat – erről pedig tegnap írt a Tűzfalcsoport. Szerintük ezeknek az akcióknak a jelenlegi kormány megbuktatása, és az elért politikai eredmények lebontása a célja.

Ide és ide kattintva elérhetőek azok a Google Dokumentumok, amelyeket időnként nyílttá, időnként pedig titkossá tesznek a Soros-hálózat aktivistái. A dokumentumok 2017 áprilisától nyújtanak betekintést a bevándorláspárti üzletember hazai hálózatának belső működésébe. Ez volt ugyanis az első hónap, az úgynevezett „bemutatkozó kör", amikor a Soros-közeli Peták Péter és a Szél Bernadett bizalmasaként számon tartott, Sebály Bernadett szoros felügyelet alá vonták a tüntetésekről és a különböző civilnek álcázott csoportokból bevonzott ellenzéki aktivistákat. A feljegyzés Peták Péter mentori szerepének rögzítésével és Sebály Bernadett felszólalásával kezdődött.

Forrás: Tűzfalcsoport Blog

Sebály a Civilizáció nevű csoportosulás nevében vett részt az eseményen. Ez az a csoport, amelynek jelenleg 264 olyan szervezet, médiatermék, vagy egyéb szervezet a tagja, amelyeket leginkább Soros György támogatása és a bevándorlás pártolása forraszt egységbe. A megbeszélésen részt vett egy olyan középiskolai tanárnő is, aki a poligámia propagálása mellett állandóan tüntetéseket szervez, és feszültséget szít a magyar oktatási rendszerrel kapcsolatos diskurzusban.

Word Café-módszer

A Tűzfalcsoport arról is írt, hogy Soros által támogatott kiképzéseken rendszeresen használják az úgynevezett World Cafe-módszert. Ennek az a lényege, hogy

a nagyobb csoportok asztaltársaságokra bomlanak, és minden asztalnál más-más témát bontanak ki, majd a szereplők témát vagy asztalt váltanak.

Feltehetően véletlen, hogy a Momentum nevű párt is ugyanezt a módszert használja lakossági fórumain.

Forrás: Tűzgalcsoport Blog

A fenti módszerrel ezek a politikailag motivált álcivilek olyan nyílt és egyértelmű politikai cselekvések irányába indultak el, mint:

  • szervezett mozgósítás
  • a közbeszéd uralása
  • erődemonstráció
  • külföldi civilek bevetése
  • közös tüntetés politikusokkal
  • a kormány támogatottságának erodálása
  • sztrájkok szervezése

Az oknyomozó portál kiemelte, hogy a saját maguk számára készített feljegyzésben pirossal emelték ki és célként fogalmazták meg a Nemzeti Együttműködés Rendszerének lebontását, azaz a függetlenség minimális látszatára sem ügyeltek.