Simicska-párt: újabb akció indult Vona ellen

simicska nagy
Vágólapra másolva!
Simicska-párt feliratokat ragasztanak ki országszerte a csalódott jobbikosok a párt plakátjaira, mivel szerintük nem lehet valódi kérdéseket feltenni Vona Gábornak, aki állandóan testőrök gyűrűjében jelenik meg. A Miért nem szavazok a Jobbikra Facebook-csoport szerint mostanra teljesen vállalhatatlan lett a korrupciós ügyektől hemzsegő egykori radikális alakulat. 
Vágólapra másolva!

Elég komoly üzenetet kapott Vona Gábor, amit a „Miért nem szavazok a Jobbikra Facebook-oldalon" lehet megnézni. Egy férfi arról beszélt, hogy plakátkampányba kezdenek, mivel nem lehet nyilvános rendezvényeken valódi kérdéseket feltenni a

Vona Gábornak, és csak testőrök gyűrűjében mer mutatkozni.

A férfi szerint a Jobbik elnöke jobban tenné, ha fogná azt a pénzt, amit Simicska Lajostól kapott, és a világ túlsó felére menne. A férfi közölte, hogy Vona nem mindig lesz testőrök gyűrűjében, majd pedig egy Simicska-párt feliratot ragasztott az egyik jobbikos óriásplakátra.

Óriási korrupciós és megvesztegetési botrány

Mint arról korábban beszámoltunk, a korrupt Jobbik a Kisgazdapárt elnökének is pénzt ígért annak érdekében, hogy a párt visszaléptesse talpon maradt jelöltjeit. A vesztegetési kísérlet azonban balul sült el: az FKGP politikusai fellázadtak a durva befolyásolási kísérlet ellen.

Egyikük feljelenti a Jobbikot „választási csalásért és befolyásáért",

a párt országos főtitkára pedig úgy fogalmazott, hogy a Kisgazdapárt nem eladó, országgyűlési képviselőjelöltjeik nem rabszolgák, és nem lehet őket eladni.

Ahogy arról korábban az Origo számolt be először: a birtokunkba jutott hangfelvétel tanúsága szerint Farkas Gergely,

a Jobbik kiskunhalasi jelöltje 600 ezer forintot ajánlott fel az LMP-s Midi Melániának,

hogy visszalépjen a javára. A jobbikos képviselő azzal magyarázta Facebook-oldalán a történteket, hogy ő csak „viccelt", amikor megpróbálta jelölttársát megvesztegetni. Az azóta tudomásunkra jutott információk szerint Farkas valójában azt tette, amire a pártközpont utasította: mivel másképp nem ment, Simicskától származó feketepénzzel próbálták és próbálják országszerte visszalépésekre bírni a konkurens baloldali jelölteket.

Korrupciós ügyektől hemzseg a Simicska-párt Forrás: Origo

A hozzávaló pénzt pedig Szabó Gábor pártigazgató szállítja egyenesen az oligarchától. Erről részletesen írtunk pénteken, mutattuk is a leleplező fotókat. Simicska házi újságja, az Index lényegében elismerte a Simicska-Szabó találkozókat. Szabó Vona legfőbb bizalmasa, aki mindent tud a párt mocskos ügyeiről, rajta mehetett keresztül a plakátbotrányhoz, illetve tiltott pártfinanszírozáshoz és több mint 600 milliós büntetéshez vezető, szintén Simicskával összehozott korrupciós ügy is.

Allahu Akbar és Vona

Szintén írtunk arról, hogy Allahu Akbar és Abdul Péter feliratokkal ragasztották át Jakab Péter jobbikos képviselőjelölt plakátjait. Van olyan felirat, amely a török zászlót is ábrázolja. Csalódott jobbikosok járták végig az utcákat.

Korábban Vona Gábor autójára ragasztottak Allahu Akbar feliratot.

A Szegedma.hu a Facebook-oldalán tett közzé egy videót, amelyen jól látszik, hogy Vona Gábor a lakossági fórumról távozva egy olyan kisbuszba száll be, aminek a hátuljára valaki Allahu Akbar feliratot ragasztott.

Csalódott jobbikosok egyébként egy új Facebook-csoportot hoztak létre, Jobb Magyarországért Igazság Kör néven (Jobbmik) egy hónapja. Jelenleg csaknem 1500 követője van, és szinte kivétel nélkül kiábrándult Jobbikosok – és a követők száma rohamosan növekszik.