Nyugati valóság: egy migráns fényes nappal mossa a fenekét egy olaszországi közkútnál - videó

Vágólapra másolva!
Ahogy arról korábban már az Origo is beszámolt Olaszországban a vasárnap lezajlott választásokon, ahogy korábban Ausztriában is, megbukott a bevándorláspárti, multikulti szemléletmód, és azok a jobboldali, konzervatív politikai erők jutottak hatalomhoz, akik szerint megálljt kell szabni a korlátlan bevándorlásnak. Hogy hova vezetett Olaszországban a baloldali pártok kormányzása, illetve a bevándorlók korlátlan befogadása, azt jól szemlélteti az a videó, amit egyik olvasónk küldött el nekünk: egy olasz televízióban is mutatott felvételen egy arab migráns épp egy szép olasz főtéren lévő kútnál végzi el a hátsó felének mosását, ezt követően pedig, ugyanazt a kezét használva, azonnal iszik is a kútból. Nem csoda hát, hogy az olasz emberek elzavarták baloldali vezetőiket.
Vágólapra másolva!

Olaszországban - ahogy máshol is nyugaton - a baloldali politikusok hibás döntéseinek hatása már erőteljesen érezhető, és megmutatkozik az olasz hétköznapokban is.

Hogy milyen súlyos a helyzet, azt egy olvasónk által elküldött videó is bizonyítja, amin egy arab migráns épp egy szép olasz főtéren lévő kútnál végzi el a hátsó felének mosását, ezt követően pedig azonnal iszik is a kútból. Mindezt fényes nappal, minden gátlás nélkül.


Az alatta levő beszéd pedig Paola Boldrinitól, Olasz Parlament baloldali, Demokrata Párti képviselőjétől származik:
"...A vendéglátás és vendégfogadás kultúráját meg kell tanulnunk... Mert a globális világban minden mozog, mozog a tőke, mozognak az áruk, mozognak a hírek, mozognak az emberek és nem csak a turizmus miatt.

A migránsok, a globalizáció humán elemei, a globalizáció úttörői, az az életstílus, amit magukkal hoznak, ami hamarosan - sokunk számára- a mi életstílusunk lesz..."

Íme a videó:

Nos, nem tudjuk, de a magunk részéről nem szeretnénk ezt az életstílust magunkénak tudni, de nagyon úgy tűnik, hogy az olasz emberek sem, ezért döntöttek úgy, hogy a jobboldali, nemzeti pártok jelöltjeit támogatják.

Ahogy arról korábban az Origo is beszámolt, vasárnap a korábbi baloldali miniszterelnök, Matteo Renzi által vezetett Demokrata Párt (PD) katasztrofális vereséget szenvedett, és a választáson a Silvio Berlusconi vezette jobboldali pártszövetség a szavazatok 37 százalékát szerezte meg.