Morvai Krisztina: Az ellenzéki horrorkoalíció beengedné a migránsokat

Morvai Krisztina
Brüsszel, 2016. november 8. Morvai Krisztina, a Jobbik EP-képviselője az Európai Parlament (EP) brüsszeli épületében 2016. november 8-án. MTI Fotó: Kallos Bea
Vágólapra másolva!
A független európai parlamenti képviselőként tevékenykedő Morvai Krisztina véleménye alapján az ellenzéki horrorkoalíció beengedné Magyarország területére a migránsokat. A déli határt védő kerítést is lebontanák, ha hatalomhoz jutnának. Ez utóbbira természetesen nincs sok esély.
Vágólapra másolva!

Az EP-képviselő legújabb videójában beszámol arról, hogy az Európai Parlament (EP) e havi plenáris ülésén elfogadta a jövő évi közös költségvetés öt fő prioritását, amelyek közül a leglényegesebb a bevándorlással foglalkozó pont.

Morvai Krisztina, független EP-képviselő Forrás: MTI/Kallos Bea

Szerinte

Kijelentette, hogy az Európai Parlament tevékenységének a fókuszában a tömeges bevándoroltatás áll.

Véleménye alapján a magyar ellenzék egymást túllicitálva az európai értékekre, az európai normákra, Magyarország EU-ba való visszavezetésére hivatkozik. Ennek nem szabad bedőlni.

Morvai kifejtette, hogy: "akármit is ígérget az egyesült ellenzék azzal kapcsolatban, hogy ha kormányra kerülnek, nem fogják a kerítést lebontani és nem engednek be bevándorlókat, pontosan látjuk a régebbi nyilatkozataikból is, hogy soha nem gondolták így."

A független képviselő külön kiemelte, hogy

az MSZP az EP-ben a szocialisták frakciójához, míg az LMP a zöldek pártcsaládjába tartozik, és ezek a frakciók mind erőteljesen migrációpártiak.

Egyértelműen leszögezte:

Morvai Krisztina szerint amely ellenzéki párt vagy annak képviselője azt hangsúlyozza, hogy visszavezetné Magyarországot az EU-ba, az semmi mást nem ígér, mint azt, hogy

ha kormányra kerülnek, tömegesen be fogják engedni a migránsokat, hiszen ezt várja el tőlük Európa.

Az EP-képviselő továbbá kihangsúlyozta:

Videóüzenete végén két nyugati újságban megjelent cikkből idéz, ahol az MSZP és Párbeszéd nevű viccpárt miniszterelnök-jelöltje,

Karácsony Gergely azt ígérte, hogy Magyarország nem folytatja már sokáig a migrációt gátló magatartást, amennyiben a baloldali koalíció fog nyerni a választásokon.

Erre azonban jelenleg nincs semmi esély, még annak ellenére sem, hogy a Gyurcsány Ferenc kottájából játszó, Spinoza Házba járó, köpönyegforgató Vona Gábor meg akar egyezni egy ellenzéki szörnykoalíció létrehozásáról, amely visszasegítené a hatalomba a szemkilövető bukott miniszterelnököt. Aki viszont mostanában amellett, hogy Vonát ugráltatja, leginkább azzal kerül a hírekbe, hogy részegen tárgyal a bevándorláspárti ellenzéki pártokkal. Az ellenzék meg úgy általában azzal, hogy egymást ütik.