Megölte a saját fiát, a társa a lánya volt

Vágólapra másolva!
Az idős nő azt állítja, a fia éveken keresztül verte őt, a rendőrök szerint azonban pénz miatt ölhette meg.
Vágólapra másolva!

2015-ben nyomtalanul eltűnt egy 29 éves férfi. Anyja pontosan tudta, mi történt vele, mégis hallgatott. Mint később a rendőröknek magyarázta:


A Coloradóban élő 68 éves, rákbeteg Deborah Rudibaugh

álmában lőtte agyon saját fiát, majd a testét elrejtette a farmjukon, egy trágyahalomban.

Noha Jacob Millison teste később előkerült, sokáig azonban nem tudták azonosítani maradványait. A férfi soha nem járt fogorvosnál, így a halottkémeknél bevált fogazat alapján történő azonosítás szóba sem jöhetett.

Az idős asszony végül bevallotta, hogy ő ölte meg a fiát. Önvédelemre hivatkozott, miután fia éveken keresztül verte és rettegésben tartotta. Csakhogy a nő a

három egymást követő vallomásában, egyre agresszívabbnak és félelmetesebbnek írta le. Eleinte csak arról beszélt, hogy a fiú drogozik és élősködik rajta, később már arról, hogy agresszív, bár a tettlegességig sosem fajulnak a dühkitörései, végül pedig már azt mondta: amikor az ágyában feküdt, Jakob rendszeresen ráült a mellkasára és fojtogatta.

Az is gyanús volt, hogy az asszony állította, egy tóba dobta a gyilkos fegyvert, ami végül a párnája alól került elő.

Az sem volt világos, hogy egy 32 kilós, súlyosan beteg asszony hogyan tudott megszabadulni fia holttestétől segítség nélkül.

A rendőrök jelenleg nem csak a nőt gyanúsítják a gyilkossággal, hanem lányát, a 33 éves Stephanie Jacksont is. Ugyancsak vádlott Stephanie férje, David Jackson,aki bűnrészes lehetett.


Stephanie Jackson az áldozat nővére. A rendőrök szerint ő és férje is benne volt a gyilkosságban.

Mindhármukat letartóztatták. Rudibaugh nem védekezhet szabadlábon, lányára félmillió dolláros óvadékot szabtak ki, férjére százezreset – írja a Bors a Daily Mail cikke alapján.

A rendőrök szerint nem valamiféle bántalmazási ügy áll a háttérben, hanem anyagiak. Úgy vélik, hogy a család 3 négyzetkilométer alapterületű farmja elegendő indok az emberölésre.