Az ellenzék megkezdte a felkészülést a migránsok betelepítésére

menekült keleti menekültek migráns szept4 reggel délelőtt
Vágólapra másolva!
Halász János, a Fidesz frakció szóvivője azt mondta, az ellenzék megkezdte a felkészülést a migránsok betelepítésére: 150 ezer magánlakást akarnak felmérni, hogy migránsokat költöztessenek be.
Vágólapra másolva!

Halász János szerint erre utal Vágó Gábor, az LMP képviselő-jelöltjének, a Soros-hálózat egyik aktivistájának nyilatkozata.

Szél Bernadett párttársa ugyanis a napokban arról beszélt, hogy az országban üresen álló, 150 ezer lakás felmérését és kiadását kezdeményezik.

Halász János Forrás: MTI/Bodnár Boglárka

Felhívta a figyelmet, hogy még csak nem is önkormányzati, állami lakásokról beszélt, hanem az üresen álló, magántulajdonban lévő lakásokról.

– mondta a Halász János.

Azt is mondta, meggyőződésük, hogy mindezt azért teszik, mert migránsokat akarnak majd ezekbe költöztetni.

Ugyan most hajléktalanokról és rászorulókról beszélnek, de valójában a migránsokra gondolnak, nekik készítik elő a helyet - mondta.

Migránsok Budapesten egy korábbi felvételen Fotó: Csanádi Márton - Origo

A kormánypárti képviselő felháborítónak nevezte, hogy már

a magyar emberek magántulajdonában lévő lakásait is kinézték a betelepítéshez.

Ugyanez történt Németországban is, ott is volt ilyen próbálkozás, miután a laktanyák, az állami, önkormányzati ingatlanok megteltek migránsokkal, magántulajdonban lévő, üresen álló lakásokat néztek ki számukra - mondta Halász János.

Szerinte Magyarország is erre a sorsra jut, ha április 8-án Soros emberei kerülnek hatalomra: nemcsak laktanyákba, állami, és önkormányzati ingatlanokba, hanem üresen álló, magánlakásokba is migránsokat akarnak majd betelepíteni.