Allahu Akbar: már a jobbikos plakátokon is ezt írják

Vágólapra másolva!
Allahu Akbar és Abdul Péter feliratokkal ragasztották át Jakab Péter jobbikos képviselőjelölt plakátjait. Van olyan felirat, amely a török zászlót is ábrázolja. Csalódott jobbikosok járták végig az utcákat.
Vágólapra másolva!

Jakab Péter nagyjából a néppártosodással egy időben lett a Jobbik országosan ismert arca – 2016 óta a párt szóvivője.
Az általában feltűnően dühösen megnyilvánuló politikus 2014-ben a Jobbik polgármester-jelöltje volt Miskolcon, és bár persze természetesen nem nyert, kapott egy újabb lehetőséget. Őt indítják áprilisban Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Forrás: Origo

A plakátok már kint vannak – és ezeket ragasztották át csalódott jobbikosok, akik úgy érzik, a párt elárulta őket.

Forrás: Origo

Allahu Akbar és Abdul Péter feliratokat, teljes szélességében ragasztottak fel a plakátokra.

Forrás: Origo

Korábban Vona Gábor autójára ragasztottak Allahu Akbar feliratot. A Szegedma.hu a Facebook-oldalán tett közzé egy videót, amelyen jól látszik, hogy Vona Gábor a lakossági fórumról távozva egy olyan kisbuszba száll be, aminek a hátuljára valaki Allahu Akbar feliratot ragasztott.
Mutatjuk:

A videón egyébként az a döbbenetes, hogy Vona a kisbusz mögött megy el, ránéz a feliratra – egy pillanatra megtorpan -, aztán semmit sem csinál, hanem tovább sétál kissé megzavarodva, és beszáll az autóba. A kocsi elindult a főváros felé az Allahu Akbar felirattal.
Azt nem lehet tudni, hogy vajon egészen Budapestig így mentek-e, vagy valahol megálltak, és leszedték.

Csalódott jobbikosok egyébként egy új Facebook-csoportot hoztak létre Jobb Magyarországért Igazság Kör néven (Jobbmik) egy hónapja. Jelenleg csaknem 1500 követője van, és szinte kivétel nélkül kiábrándult jobbikosok – és a követők száma rohamosan növekszik.