Hazudik a 444 és a direkt, hergelik a választókat

Vágólapra másolva!
A 444.hu és a Direkt36 valóságtól elrugaszkodott cikkének kizárólag a választási hangulatkeltés a célja – állítja közleményében a Belügyminisztérium. Nem meglepő, tesszük hozzá: mindenfajta alap nélkül vádaskodik az ellenzéki kismédia.
Vágólapra másolva!

A Belügyminisztérium a következőt írta: a magyar hatóságok egyedi ügyben nem adhatnak tájékoztatást a médiatartalom-szolgáltatók munkatársainak (sem). Sajnálatos ugyanakkor, hogy az „oknyomozók” azokat az ellenőrzési lehetőségeket sem használják ki „hírük” közzététele előtt, amelyek bárki számára nyitva állnak, és egyértelműen cáfolják a megjelenteket. A teljesség igénye nélkül: a 444.hu és a Direkt36 cikkében megnevezett személyek egyike sem szerepel az Európai Unió egyetlen tiltólistáján sem, a cikkben megnevezett egyik személy pedig már a Gyurcsány-Bajnai kormányok idején Magyarországon élt.

A Belügyminisztérium a koholmányokkal a továbbiakban nem foglalkozik – írta közleményében a minisztérium.

Az ügy előzménye, hogy Soros blogja, a 444 és a Direkt36 szerda reggel megírta szenzációhajhász cikkét, amelyben két rablómesével kápráztatták el a szűkös olvasótáborukat.
Ebben két konkrét személyt neveztek meg, akikről azt állították, hogy a magyar állampolgárok, és az USA tiltólistáján szerepelnek, illetve gyanús arab kapcsolataik vannak. Ragyogó történet, csak délutánra kiderült, hogy nem igaz.

És így természetesen az is kiderült, hogy Soros ellenzéki kismédiái, a 444 és a Direkt36 ismét hazudtak.