Videón, ahogy elfognak egy egész drogbandát

Vágólapra másolva!
Felszámoltak egy debreceni droghálózatot a rendőrök. Az első terjesztőt 2016. szeptemberében fogták el, utána még 13 embert tartóztattak le. A nyomozók 32 drogfogyasztóval szemben indítottak eljárást.
Vágólapra másolva!

A rendőrök 2016 szeptember 19-én, Debrecenben fogták el a 33 éves Sz. Lászlót, aki a gyanú szerint drogot árult. A nyomozók házkutatást tartottak nála, mely során

280 gramm kábítószergyanús anyagot és egy digitális mérleget foglaltak le.

A férfit kábítószer-kereskedelem miatt bűnügyi őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatását- írja a police.hu.

Mivel a gyanú szerint a letartóztatott Sz. László a drogot egy másik, téglási férfitól szerezte be, a rendőrök 2016. november 10-én délután Debrecenben két különböző helyszínen igazoltattak két helyi férfit.

A nyomozók ezután 15 percen belül elfogták azt a két dílert, akiktől a kábítószer származott.

A 23 éves O. Balázst és a 25 éves B. Dániel őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatásukat. A nyomozás során kiderült, hogy a két fiatal férfi egy másiktól, S. Pétertől vette a drogot. A rendőrök őt is megtalálták és elfogták, akárcsak társát, B. Félixet. Ők Tégláson szerezték be a Debrecen árusított kábítószert.

Ekkor került kendőrök látókörébe a 30 éves debreceni D. Tamás, aki O. Balázstól vette azt a marihuánát, amit eladott T. Dánielnek és Sz. Alexának. Ők pedig másoknak adták el a megszerzett kábítószert.

A rendőrök január 12-én otthonában fogták el a téglási L. Miklóst, aki szintén több embernek adott el kábítószert azért, hogy azt árusítsák. Kihallgatása után a Debreceni Járásbíróság elrendelte az előzetes letartóztatását.

Kiderült az is, hogy a 45 éves debreceni L. Jenő a 31 éves Ny. Balázsnak adott el kábítószert, amelyet L. Miklós társától, egy 46 éves téglási férfitől vásárolt.

A TEK emberei otthonában fogták el M. Jánost. Őt és L. Jenőt őrizetbe vették, a bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat.

2016. szeptember 26-án délután a 4-es számú főúton, egy Pallag közelében levő benzinkútnál és a település felé vezető úton elfogták T. Sándort és R. Sándort is a téglási, akik az M. Jánostól beszerzett kábítószert árulták.

A rendőrök a terjesztők elfogásáról felvételt is készítettek:

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a 14 kábítószer-kereskedővel és összesen 32 fogyasztóval szemben folytatott nyomozást a napokban fejezte be, az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték el az illetékes ügyészségnek.