Szél Bernadett a migráció és Soros György szolgálatában

Vágólapra másolva!
A bevándorlási válság kezdetekor Szél Bernadett Soros véleményével megegyező nyilatkozatokat adott, együtt tüntetett a Soros-szervezetekkel, kiállt a kvóta mellett, és elítélte a kerítésépítést is. Összeszedtünk néhány Szél Bernadett-nyilatkozatot - a migránsválságról. Szél Bernadett nyilatkozatai természetesen nem véletlenek. Korábban Soros egyik szervezeténél dolgozott, pártja, az LMP a Soros-féle NGO-közegben szerveződött, ő maga többször tüntetett a Soros-szervezettel a migránsválság kezdetén.
Vágólapra másolva!

Nézzük tehát Szél Bernadett nyilatkozatait:

2015. január 23-án Szél Bernadett az M1 Ma Reggel című műsorában azt mondta:

Február 6-án az M1 Híradójában pedig azt mondta, ugyanabban az évben, tehát még 2015-ben:

Majd február 12-én, tehát egy héttel később, Soros érdekeinek megfelelően az RTL Klub Híradó Esti Kiadásában azt nyilatkozta:

Későbbi nyilatkozatában is a migránsokat védte. A 2015. június 2-án - amikor már egyre nehezebb volt tagadni a migránsválság veszélyességét - a Klubrádiónak még mindig így nyilatkozott:

Majd azt is mondta:

A Kossuth Rádió 180 perc című műsorában pedig azt nyilatkozta:

Mindezt 2015. június 10-én mondta.

Németh Szilárd, a nemzetbiztonsági bizottság alelnöke - a fenti nyilatkozatok miatt is, de természetesen Szél Bernadett hosszú évekre visszanyúló Soros-elkötelezettsége miatt - bejelentette, hogy az LMP-társelnök nem vehet részt a bizottsági ülésen, amin a Soros-tervről foglalkozna. Németh Szilárd nyilatkozatáról az Origón részletesen beszámoltunk.