Az Allah mellett hitet tevő Vona szembeköpte a szimpatizánsait

Vágólapra másolva!
Nem kímélte a Fidelitas a Jobbikot és annak elnökét, Vona Gábort annak kapcsán, hogy videorészletek szivárogtak ki, hogyan tett hitet Allah és az iszlám mellett. A politikus szembe köpte a saját szimpatizánsait is - közölte az ifjúsági szervezet.
Vágólapra másolva!

"A magyar nemzet, a magyar emberek, vagy a pénz oldalán áll-e Vona Gábor?" - ezzel a kérdéssel tartott sajtótájékoztatót a Fidelitas a Jobbik miskolci irodája előtt.

Vona Gábor szerint Forrás: Facebook

Kovács Ágoston az ifjúsági szervezet igazgatója arról beszélt, hogy azt már talán Vona Gábor is látja, hogy nemcsak a szavazói, hanem a párt képviselőinek nagy része is úgy gondolja,

Ezzel pedig szembe köpte nemcsak saját magát és elveit, hanem a párt szimpatizánsait is. "Vona Gábornak ugyanis a hatalomért semmi sem drága. Nemcsak egy oligarcha csicskája lett, de ha kell elárulja a saját nemzetét is" - emelte ki.

Váraljai Zoltán és Kovács Ágoston Forrás: Origo

Váraljai Zoltán az Ifjúsági Keresztény Demokrata Szövetség alelnöke az elmúlt napok nyilvánosságra került videofelvételeire utalva arról beszélt, hogy "Vona Gábor a teljes behódolást választotta, és nem a kereszténység istene mellett, hanem Allah mellett vallott hitet".

Ezzel pedig elárulta a kereszténységet és a nemzetet is.

"Eddig is tudtuk, hogy vannak olyan erők, amelyek a bevándorlást és a szervezett betelepítést támogatják. A baloldal és a liberálisok. Tudjuk nagyon jól, ismerjük őket. Eddig úgy gondoltuk, hogy talán a Jobbikot is ismerjük. A balra húzás azonban mindenkit összezavart" - jegyezte meg.

Úgy fogalmazott, hogy tegnap még senki nem tudta megmondani, mit képvisel a Jobbik, de mára azonban világossá vált, hogy a

bevándorlást és a behódolást képviseli.

Mint ismert, néhány napja a Mandiner.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen Vona Gábor török fiatalok előtt Allahról beszél.

Később olyan videórészletek is előkerültek, amelyeken a Jobbik elnöke az iszlám vallást dicséri, majd egy másik, amelyen Vonát úgy éltetik, mint a nacionalista félkatonai szervezet, a török Szürke Farkasok tagja. A legutóbbi videón Vona Gábor arról beszél, hogy az Európai Unió helyett a törökökkel szövetkezne.