Mi is az ITT/OTT tv? Mi megtudtuk!

Vágólapra másolva!
Egy mondatban: televíziózás az interneten keresztül bárhol, bármikor. Ez így egy picit tág fogalom, de nézzük a részleteket.
Vágólapra másolva!

Azt tudtuk, hogy ez a szolgáltatás lett a 2014-es év „Leginnovatívabb Műszaki Megoldása", és mára, szinte minden platformon közel 80 magyar nyelvű csatorna érhető el ezen keresztül, a föld bármely pontjáról... feltéve persze, hogy az adott helyen van Internet kapcsolat.

Azt is tudtuk, hogy ez az online televíziós szolgáltatás szolgáltató-független, az Internethez csatlakoztatott eszközökkel, készülékekkel televízió műsorokat nézhetünk bárhol, bármely időszakban. A tévézéshez így nem szükséges kábel vagy antenna, csak szélessávú internetkapcsolat és egy olyan eszköz, amelyen az ITT/OTT TV csatornáinak műsorai megjeleníthetőek, legyen ez böngésző vagy applikáció, lehet ez PC vagy laptop, de akár mobiltelefon, tablet, SAMSUNG, illetve LG SmartTV, Apple eszközök. A szolgáltatás optimalizálva van IOS, Android és Windosphone operációs rendszereken egyaránt.

Azt viszont mi sem tudtuk, hogy az ITT/OTT TV-nél nincs hűségidő! A szolgáltatás egy egyszerű webes regisztrációval 24 órás díjmentes időszakban felfedezhető, ezt követően a leendő ügyfél maga választhatja meg, hogy melyik csomagot, milyen időtartamban kívánja igénybe venni.

A technológiáját tekintve OTT (Over The Top) streaming szolgáltatással tehát anélkül érhetőek el ismert és kedvelt magyar nyelvű csatornák, hogy a felhasználó helyhez, tévékészülékhez, hűségidőhöz lenne kötve.

Bővebben az ITT/OTT tv-ről: www.ittott.tv