Brüsszel célja továbbra is a migránsok betelepítése

migránsok vonulnak
Landing of immigrate in the port of Salerno, Italy on May 26, 2017, the SOS Mediterranee Aquarius in partnership whit Emergency, ship with 1004 migrants form Subsaharian, Libia, Mali, Pakistan, Nigeria, Marocco on the ship there are, 214 minor, 886 man and 118 women and 21 women whit children. (Photo by Paolo Manzo/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A brüsszeli politikai folyamatokból látszik, hogy a cél az állandó, felső korlát nélküli szétosztási mechanizmus - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója annak kapcsán, hogy az Európai Bizottság az Európai Unió Bíróságán beperelte Magyarországot a kötelező kvóta ügyében. 
Vágólapra másolva!

A Fidesz a leghatározottabban kéri a kormányt, hogy álljon ellen minden olyan brüsszeli törekvésnek, amely bevándorlóországgá tenné Magyarországot - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hidvéghi Balázs szerint az, hogy az Európai Bizottság az Európai Unió Bíróságán beperelte Magyarországot a kötelező kvóta ügyében,

újabb bizonyíték arra, hogy nem tettek le annak végrehajtásáról, "ez a Soros-terv része".

Emlékeztetett arra, hogy a milliárdos már két éve konkrétan is beszélt arról, hogy ha nem lesz kötelező és állandó a kvóta, akkor nem lesz fenntartható. Ennek a megvalósítása folyik most - fűzte hozzá.
Úgy fogalmazott, az 1294 menekült befogadására vonatkozó jelenlegi kötelezés csak egy "csali".

Brüsszel illegális bevándorlókat telepítene Magyarországra Forrás: AFP/NurPhoto/Paolo Manzo

A brüsszeli politikai folyamatokból látszik, hogy a cél az állandó, felső korlát nélküli szétosztási mechanizmus. Brüsszel Magyarországra akarja erőltetni a kötelező kvótát, ami nem más, mint "a Soros-terv része" - fejtette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója.

A kvótáról szóló döntés sértette az európai jogot és a tagállamok szuverenitását, továbbá fokozta a terrorveszélyt.

A kvóták veszélyeztetik az emberek biztonságát - mondta Hidvéghi Balázs.
"Megdöbbenve látjuk, hogy Brüsszel az uniós jog, a józan ész és az emberek védelme helyett az elhibázott migránspolitikát erőlteti, ami veszélybe sodorja Európát" - jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója.