Ellenzékpótló szerepet tölt be Soros György

Vágólapra másolva!
Soros György ellenzékpótló szerepet tölt be a mai magyar politikában, beszállt a kampányba, a vidéki irodák nyitása potens szavazatvásárlási lehetőség – mondta Galló Béla politológus vasárnap az M1 aktuális csatornán.
Vágólapra másolva!

A választási kampány kapcsán Galló kiemelte, hogy külön küzdelem zajlik az MSZP és a DK között, előbbi előbb-utóbb a Gyurcsány-féle alakulatban fogja végezni. A politológus úgy látja, hogy az elmúlt években az MSZP bázisa erősen megcsappant, a szocialista párt nem tud alternatívát kínálni a társadalomnak, kormányzati képességét már korábban elveszítette.

Szerinte Kunhalmi Ágnes - akit Molnár Gyula pártelnök felkért, hogy legyen az MSZP arca - megbízhatatlan kommunikátor, és ahhoz a politikuscsoporthoz tartozik, akiknek elemi érdeke a DK-val való együttműködés.

Arra a felvetésre, hogy a Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítvány vidéken nyit irodákat, Galló Béla azt mondta, Soros György ellenzékpótló szerepet tölt be a mai magyar politikában, beszállt a kampányba, a vidéki irodák nyitása potens szavazatvásárlási lehetőség.