VV Fanni eltűnése: MSZP-s exjelöltet vettek őrizetbe

VV Fanni
Vágólapra másolva!
A Blikk tudta meg, hogy VV Fanni eltűnésének ügyében egy korábban MSZP-s színekben választáson induló férfit gyanúsít a rendőrség. Személyi szabadság korlátozása miatt indult ellene eljárás, és már a héten előzetes letartóztatásba került, vagyis erős a gyanú, hogy részt vett a nő elrablásában.
Vágólapra másolva!

A ValóVilág egykori szereplője november 20-án tűnt el otthonából. Szülei jelentették be a rendőrségen, a nyomozók pedig nem sokkal később házkutatást tartottak. SIM-kártyákat, DNS-mintát kerestek, a kertet is felásták.

Később egy fekete, német rendszámú BMW-t köröztek, és a családnak és a barátoknak egy harmincas férfiről mutattak fotókat, aki azonos lehet azzal, akivel Fanni a videófelvételek alapján elhagyta Duna-parti otthonát.

VV Fanni Forrás: RTL

Egy embert le is fogtak.

A Blikk azt állítja, hogy korábban az MSZP színeiben 2010-ben indult az önkormányzati választásokon, de körzetében csak a második helyen végzett.Őt azóta már gyanúsítottként hallgatták ki, aztán elrendelték az előzetes letartóztatását.

A Blikk a férfi anyját is megtalálta.

Az MSZP helyi szervezetének alelnöke emlékezett is rá.

– mondta az alelnök a lapnak.

A Blikk arról is ír, hogy a férfit Németországban kapták el a rendőrök, onnan hozták haza. Másik informátoruk pedig arról beszélt, hogy egy szemtanú vallotta: látta, amint egy férfi ölben viszi el otthonából a félig kábult nőt.