Zsidógyűlölő a Jobbik nyugdíjas tagozatának élén

Vágólapra másolva!
A Jobbik nyugdíjas tagozatának alelnöke, Erős Erzsébet zsidógyűlölő megjegyzéseivel van tele az internet, újabb bizonyítékaként annak, hogy a Jobbik baloldali fordulata közepette ugyanolyan rasszista, antiszemita párt maradt, mint volt. A Pesti Srácok találta meg elképesztő bejegyzéseit: szerinte a zsidóknak nem szabadna politizálniuk, hiszen ők az ország rákfenéi, ők tehetnek a holokausztról (bár Erős Erzsébet szerint nem is biztos, hogy volt), valakik pedig haditervet készítenek, hogy vegyszerekkel irtsák ki a magyarságot.
Vágólapra másolva!

A PestiSrácok találta meg a cukiskodó Simicska-Vona-párt új kedvencének, Erős Erzsébetnek az internetes bejegyzéseit, aki a szeptemberben alakult nyugdíjas tagozat alelnökeként tevékenykedik a párt körül. A nyugdíjas tagozatot azután hozta kétségbeesésében hirtelen létre a Jobbik, hogy Vona júliusban ócsárolta a nyugdíjasokat, többek között azt írva róluk, hogy "a szemeikben gyűlölet lobogott, a szájukból pedig a szennyvíz folyt"

Zsidógyűlölet éjjel-nappal

– idézte a nyugdíjas nőt a PestiSrácok. Erős Erzsébet szerint zsidózni nem szégyen, és azt sem titkolja, hogyan érez a politikai pályán lévőkkel szemben. Szerinte ugyanis a

zsidóknak nem kellene beleszólniuk a magyar politikába.

Ezt egyik ismerőse azzal toldja meg: 40 százaléknál nagyobb tulajdonrészhez sem lenne szabadna engedni őket, inkább „otthon púposkodjanak".

Gyurcsány pártján a cigánygyűlölő, antiszemita jobbikos

Erős Erzsébet szerint Gyurcsány Ferencnek teljesen igaza van abban, hogy a határon túl élő magyaroktól el kell venni a szavazati jogot, mert ő úgy látja,

Erdélyben oláh cigányok élnek, nem pedig magyarok.

A Hun TV-ben korábban már elmondta, hogy a magyarok nagy baja a vendégszeretet, mert befogadtak „zsidót és cigányt". A Pesti Srácok rávilágított, egy másik helyen Erős Erzsébet a holokauszt tényét is megkérdőjelezte. Szerinte ugyanis

a zsidók intézték saját fajtájuk sorsát.

A műsorban a nyugdíjas nő egy teljes órán át bizonygatta:

valakik mérgezik az élelmiszert és az oltóanyagokat, hogy kiirtsák a magyarokat.

A valódi probléma viszont a zsidóság, ők az ország rákfenéje, akik csak acsarkodnak és ordibálnak.

– fogalmazott, de egy „nemzetibb" értékeket valló pártot szeretne viszontlátni.

12 apostol kell a pártba

Erős Erzsébetnek határozott elképzelése van a pártalapításról és a parlamenti választásról is. Szerinte ugyanis 12 képviselő (a 12 apostol) kellene ahhoz, hogy pártot lehessen alapítani, a programokról pedig majd a nép dönt. Ha ennek a 12 fős pártnak sikerül kormányra kerülnie, feloszlathatják az országgyűlést, végül az egész pártrendszert. Hogy kiket tudna elképzelni a 12 helyre, azt nem tudta megmondani. De optimistán tekint a jövőbe.

Az elmúlt napokban sorra bizonyosodott be jobbikos politikusokról, hogy továbbra is gátlástalanul zsidóznak. Erről itt, itt és itt is írtunk.