Simicska megint durván részeg volt, emiatt kezdett újabb ámokfutásba

Vágólapra másolva!
Simicska Lajos környezetéből úgy értesült a Ripost, hogy a jobbikos milliárdos a hajnali órákban nagy mennyiségben fogyasztott whisky-t. Ez vezetett ahhoz, hogy újra plakátokon kezdte el gyalázni Orbán Viktor miniszterelnököt.
Vágólapra másolva!

Közvetlen környezete is megdöbbent Simicska Lajos újabb akcióján, amikor Budapestről Veszprémbe tartva ma hajnalban az autópályán hirtelen kipattant a kocsijából, előhúzott egy sárga festékes flakont és az útjába kerülő Soros-plakátra felfújta a szokásos trágárságot - írja a Ripost.

A lap szerint most is, ahogy két hónappal ez előtt is, döntő szerepet játszott az alkohol.

Két hónapja Veszprémben többször elesve, zakóját összemocskolva botorkált saját hirdetőoszlopai között - emlékeztet a lap.

A milliárdos környezetéből származó értesüléseik szerint most a hajnali órákban legalább egy üveg whisky elfogyasztása után kezdett el Simicska akciózni. Ilyen állapotában szólt a sofőrjének az autópályán, hogy álljon félre egy a Soros-tervről szóló plakátnál. A Ripost azt is megjegyezte, hogy Simicska Lajos közérzete nem éppen a legjobb, többen is megerősítették a lapnak, hogy depressziós.

A Ripost informátorai szerint környezetében közismert, hogy "Lajos mániás depressziós". Simicska viselkedésére pontosan ráillenek a tünetek. "A fázisok közti időszakok jellemzően 50-60 napra tehetők. Mint ismeretes Simicska utoljára hozzávetőleg 2 hónapja, október elején ragadtatta el magát Veszprémben. Eszerint a következő roham február elejére, majd a választások feltételezhető időpontjára, április első hetére várható" - írja a Ripost.