Láncfűrészeket loptak a hajmási önkormányzattól

ELFOGTÁK A HAJMÁSI BETÖRÉS GYANÚSÍTOTTJAIT 2017. 11. 22., sze - 14:31 Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság A kaposvári rendőrök megtalálták az eltulajdonított értékeket, amelyeket a helyi polgármester részére visszaadtak.
Vágólapra másolva!
A kaposvári rendőrök nagyobb értékű lopás miatt indítottak eljárást egy nyári betöréssel kapcsolatban. A lopással gyanúsítható férfiakat ma fogták el. 
Vágólapra másolva!

A helyi önkormányzat melléképületének ablakát törték be, azon keresztül jutottak be azok a tolvajok, akik fűkaszákat és láncfűrészeket loptak el július 28. és július 31-a között - írja a police.hu.

Forrás: Police.hu

A rendőrök ma fogták el a gyanúsítottakat: egy 21 éves és egy 27 éves hajmási, valamint egy 25 éves mozsgói férfit. A rendőrkapitányságra vitték, ahol kihallgatták őket.

Forrás: Police.hu

Közülük két hajmási férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, míg társuk, egy mozsgói férfi szabadlábon védekezhet.

Forrás: Police.hu

A nyomozók több helyszínen is házkutatást tartottak, amelynek során lefoglalták és visszaadták Hajmás polgármesterének az ellopott fűrészeket.