Fát árultak a csaló testvérek

Vágólapra másolva!
A rendőrség csalás miatt indított nyomozást C. Krisztiánnal és testvérével, C. Tamással szemben. A két férfi olcsó tűzifát ajánlott egy 76 éves férfinak, aki a fizetés után nem kapta meg a 90 mázsa akácfát.
Vágólapra másolva!

Novemberben a két férfi Debrecenben, a Vámospércsi úton leszólított egy idős férfit, akinek olcsó tűzifát ajánlottak.

Az egyikük, hogy elnyerje a 76 éves férfi bizalmát azt állította, hogy rendőr, majd felmutatott egy arcképes igazolványt.

Forrás: Police.hu

Miután megegyeztek egymással, a testvérpár elment az idős férfi házához, hogy megnézzék, hova lehet lepakolni 90 mázsa tűzifát. Ez után elkísérték az idős férfit egy ATM automatához, ahonnan a férfi levett 50 ezer forintot és odaadta a testvéreknek.

Később mindhárman elmentek egy lakatlan telekre, ahol az árusok megmutatták az idős férfinak a leelőlegezett akácfát, amit leszállítana ha kifizeti a maradék 70 ezer forintot.

A 76 éves férfi kifizette a pénzt, a két férfi azt ígérte, hogy fél órán belül leszállítják a tűzifát, ami nem történt meg.

Az idős férfi feljelentést tett, ami után a rendőrök megtalálták a csalókat. Jelenleg C. Tamás és C. Krisztián szabadlábon védekezhet.