Jobbikosok: A zsidók, a cigányok meg mindenféle szutyok

Vágólapra másolva!
„És már a tököm tele van evvel, hogy állandóan a cigányok meg a zsidók, meg mindenféle szutyok", és a többi. Zagyva György Gyula és társai így panaszkodtak a Szent Korona Rádióban - ezeket is a Mandiner hozta nyilvánosságra. Ez már a sokadik ilyen felvétel.
Vágólapra másolva!

Metélőkészleten és rabbiruhán is röhögtek a jobbikosok egy újabb hangfelvétel tanúsága szerint a Szent Korona Rádióban. Balasi András, a Jobbik V. kerületi képviselője és fővárosi sajtófőnöke mesélt el egy történetet egy rabbiruha megrendelésről, mire a többiek nevetésben törnek ki.

Zagyva György Gyula szavaiból pedig az is kiderül, hogy Incze Béla, aki jelenleg is a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) alelnöke, Ku-Klux-Klan-köntöst rendelt magának az Egyesült Államokból.

A párbeszéd:

Balasi András: „És képzeljétek el, rendeltek Amerikából egy ilyen frankó ilyen rabbiruhát, de olyan szinten, hogy – mit tudom én – pajesszal meg minden, mert akartak egy ilyen kis poént csinálni itthon. És megkapták – valami 1200 dollár volt a ruha, tehát ennyi pénz..."

Zagyva György Gyula: „​Nem olcsó."

Balasi András: „​Nem volt olcsó. És képzeljétek el, kaptak mellé egy levelet, hogy mivel 1000 dollár felett rendeltek, ezért ha igényelik, akkor kapnak ajándékba egy metélőkészletet. Azt hiszem nem igényelték, de tényleg ott volt, hogy... Egyébként ott volt fotó, nagyon szép ilyen fém, ilyen izé... ilyen... majdnem azt mondtam, rovásírás, de ilyen izék voltak, ilyen minták... Nem... Nem igényelték."

Z. Kárpát Dániel: „​Én elhatárolódom."

Balasi András: „​Úgyhogy, Gyula, várd szeretettel holnap az izraeli delegációt!"

Zagyva György Gyula: „​Hát figyelj, kinek a pap, kinek a papné. Most az Incze Béla, az például most Klán-köntöst rendelt Amerikából, nem rabbiruhát, tehát..."

Balasi András: „​De kap hozzá metélőkészletet is, vagy azt nem?"

Zagyva György Gyula: „​Az nem... azt nem tudom, mit kap hozzá."

Zagyva György Gyula egy másik felvételen így panaszkodik.

Zagyva György Gyula: „És már a tököm tele van evvel, hogy állandóan a cigányok meg a zsidók, meg mindenféle szutyok azon sír, meg jön ide..."

Balasi András: „Nem fogunk győzni, elhatárolódni."

Zagyva György Gyula: „Majd a végén elhatárolódunk egy az egyben! Hogy az összes szutyok szar azon sír, hogy őket diszkriminálják, holott Magyarországon egyetlenegy társadalmi csoportot diszkriminálnak minden nap minden percében folyamatosan, nagyon súlyosan, minden nap alkotmányellenes izéknek vagyunk kitéve, diszkriminációknak, ez pedig a nemzeti radikális oldal! Folyamatosan! Nem engedik azt, amit... a buziknak megengedik a felvonulást, nekünk nem engedik meg a Hősök Terén! És nincs indok! Nincs indok!"

Az elmúlt napokban több antiszemita felvétel derült ki, a Jobbik szóvivője, Mirkoczki meg hazudozott is róla. Itt, és itt, és itt számoltunk be róla.