Behívta az irodájába, és fogdosta egy férfi színésze péniszét "Kero"

Kerényi Miklós Gábor dolgozószoba Foglalkozás FOTÓ igazgató igazgatói pályázat KÉPKIVÁGÁS laza arckép, portré SZEMÉLY
Budapest, 2013. szeptember 25. Kerényi Miklós Gábor, a Budapesti Operettszínház igazgatója dolgozószobájában 2013. szeptember 25-én. A Budapesti Operettszínház igazgatói posztjára a jelenlegi igazgató, Kerényi Miklós Gábor, Tokody Ilona operaénekes, Bozsó József színész, kulturális menedzser és Nagy Viktor rendező nyújtott be pályázatot. A Fővárosi Közgyűlés várhatóan 2013. szeptember 26-án dönt az igazgató személyéről. MTI Fotó: Kallos Bea
Vágólapra másolva!
Tegnap hosszú cikkben írtunk a kirúgott rendező, Kerényi Miklós Gábor életéről és „művészetéről". Arról, hogy a saját magát korszakos zseninek tartó, valójában ügyes iparost hogy nevezte ki igazgatónak annak idején Demszky Gábor, és hogy kapott általános megdöbbenésre Kossuth-díjat Gyurcsány Ferenc kormányától. Most újabb botrányáról lehet olvasni a balliberális politikai-kulturális világ bukott kedvencéről.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI/Kallos Bea

Jelentkezett egyik áldozata egy riporternél, később erről a Bors is beszámolt. Úgy tudjuk, hogy egy Németországban dolgozó musicalszínészről van szó. A fiatalember szerint hazudott „Kero", amikor azt állította, nem volt szexuális töltete, amikor vállfával hurkásra verte egy fiatal táncos, Maros Ákos fenekét (nyilván annak sem, hogy le akarta vetetni az alsónadrágját...), és sohasem ért hozzá nemi szervekhez. A külföldön dolgozó színész azt állítja, hogy de. Hozzáért. Az övéhez. Behívta az irodájába, és fogdosta a péniszét.

Egy 13 éves fiú és a most jelentkezett színész is azt mondta, hogyha perre kerül sor, a bíróságon névvel vállalják állításaikat. A kilencvenes évekbeli zaklatásakor 13 éves fiú szerint is egyértelműen szexuális jellege volt „Kero", a „tanár úr" ütlegelésének.