Vágólapra másolva!
Kétségbeesett akciókkal próbálja menteni a balliberális elit kulturális kedvenceit, a két lebukott zaklatót, Marton Lászlót és Kerényi Miklós Gábort a baloldal. Az ellenzéki propagandaoldal, a HVG "Kerót" mosdató interjúja után Bangóné Borbély Ildikó szocialista parlamenti képviselő a Hír TV-ben állt elő egy trükkösnek szánt, de meglehetősen átlátszó nyilatkozattal. Egyszerre próbált irreálisan keményet mondani és nevetséges példákkal elmaszatolni az ügyet.
Vágólapra másolva!

„Már vezetőszáron kellene elvezetni Marton Lászlót és Kerényit”- mondta tettetett felháborodással Bangóné. Meglehetősen átlátszó próbálkozás: Marton és Kerényi ügyében eddig csak olyan esetek kerültek elő, amelyek vagy elévültek már (amikor Marton a BMW-ben elővette a péniszét, az például bűncselekmény lenne, de több mint két évtizede történt) vagy nem bűncselekmények, "csak" példátlan aljasságok.

Az MSZP-s politikus ezzel azt sugallja, hogy az egész szimplán rendőrségi ügy, morális ítélkezésnek vagy akár a munkáltatói eljárásnak nincs helye. A szándék nyilvánvaló: ha végül nem indul nyomozás Kerényi és Marton ellen, lehet mondani, hogy valójában teljesen ártatlanok.

Ez után aztán Bangóné azzal próbálkozott, hogy relativizálja Kerényiék bűnét. Meglehetősen zavarosan azt magyarázta, hogy az is zaklatás, amikor Németh Szilárd arról posztol fotót, hogy ő milyen drága ruhákat hord és mennyit költ fodrászra.

Ezzel megpróbált egyenlőségjelet tenni a rongyrázás bírálata és aljas szexuális zaklatások közé. Egyrészt azért, hogy politikai kérdéssé silányítsa Marton és "Kero" zaklatásait, másrészt hogy a nyilvánvalóan nevetséges és Bangónéra nézve kínos fodrászos példával egy súlyúnak érezze mindenki a balliberális kedvencek aljasságait.