Válaszolt "Kero" áldozata a zaklató rendező gyalázatos mentegetőzésére

Vágólapra másolva!
Egy Facebook-posztban válaszolt Kerényi Miklós Gábornak, az őt szexuálisan zaklató rendezőnek és volt igazgatónak egyik áldozata, Maros Ákos, aki nevét és arcát vállalva mondta el, mit tett vele "Kero", a balliberális kulturális világ kedvence 23 évvel ezelőtt.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo tegnap megírta, Kerényi vérlázító magyarázkodásba kezdett tegnap. Előbb a Facebookon azt írta, hogy a művészi érzékenység és a teljes belefeledkezés, a mérhetetlen művészi szabadságvágy miatt fenekelte el brutálisan egy vállfával az akkor alig 18 éves táncost, majd később egy interjúban már „közös megegyezéses valaminek” nevezte a zaklatást.

Maros Ákos, miután megköszönte a támogató üzeneteket, azt írta: „Kerényi Miklós Gábor nevetséges bocsánatkérését - már amennyiben ez a bagatellizált nyilatkozat annak tekinthető - annyival mindenképpen kommentálnám, hogy egy fiatal táncos vállfával történő elfenekelése nálam nem tartozik sem a "művészi érzékenység és a teljes belefeledkezés", sem pedig "a mérhetetlen művészi szabadságvágy okán" elfogadható viselkedésbe.”