Őrizetben a kétyi rabló

cselekmény 18 éves elkövetőjét. Egy kétyi férfi tett bejelentést a rendőrségen, mivel 2017. november 2-án délben ismeretlen tettesek bántalmazták egy ismerősét, melynek során elvették a nő kezében lévő táskát, majd távoztak a helyszínről. A sértett az eset következtében súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőket, egy 18 éves pári fiatalembert, valamint társát, egy 26 éves faddi férfit. Mindkettejüket elfogták, majd a 18 éves férfit rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett, a 26 éves férfit pedig rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottkénŐrizetbe vették a rendőrök a bűnt.
Vágólapra másolva!
Egy 18 éves férfit vettek őrizetbe a rendőrök, mert megvert és kirabolt egy nőt, társával együtt. 
Vágólapra másolva!

Egy kétyi férfi tett bejelentést a rendőrségen, miszerint november 2-án délben két férfi megvert egy nőt, aki súlyosan megsérült. A két férfi elvette a nő táskáját, majd elmenekültek - olvasható a rendőrség oldalán.

Forrás: Police.hu

A rendőrök elfogtak két, a rablással gyanúsított embert: egyikük egy 18 éves, társa pedig egy 26 éves férfi. A fiatalabbat rablás és súlyos testi sértés miatt hallgaták ki, majd őrizetbe vették és kérték előzetes letartóztatásának indítványozását.

Forrás: Police.hu

A 26 éves férfit rablás miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Ő szabadlábon védekezhet.