Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Kedden, szerdán nagyrészt napos, gyengén felhős időre számíthatunk, csapadék nélkül - Köpönyeg.hu.

Reggelente -3 és +3, délután 10-11 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Csütörtökön napközben erősen megnövekszik a felhőzet, de csapadék csak néhol fordul elő. 9 és 14 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Pénteken csökken a felhőzet, többórás napsütés ígérkezik. Csak elvétve fordul elő futó zápor. Az eleinte még erős ÉNy-i szél délutánra gyengül. 13 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szombaton hajnalban párás, napközben változóan felhős időre van kilátás. Eső nem lesz. 15 fok körül alakul a csúcsérték.

Vasárnap borongós idő valószínű, délutántól egyre többfelé esővel, záporral és viharossá fokozódó ÉNy-i széllel. Átmenetileg 15-17 fokos maximumok lehetnek, majd gyorsan csökken a hőmérséklet.

Ha lemaradt a tegnapról

Boldog névnapot kívánunk!

Október 31. az év 304. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 61 nap van hátra.

Ma a Farkasokat köszöntjük.

Azon ritka eredeti magyar nevek közé tartozik, amiket nem szorítottak ki a keresztény nevek. A Farkas nevet, ha ritkán is, de a középkor óta használják. Az 1990-es években szórványos név, a 2000-es években nem szerepel a 100 leggyakoribb férfinév között.

Heti mozipremier

  • Thor: Ragnarök
  • Szörnyen boldog család
  • Budapest Noir
  • Emlékszem rád