A hangfalba rejtették a kristályt, hiába

kábítószergyanús
Vágólapra másolva!
Kábítószergyanús anyagokat találtak a rendőrök Mezőberényben, egy szórakozóhelyen hajnalban.
Vágólapra másolva!

A diszkó ellenőrzése 0 óra 30 perckor kezdődött. A rendőrök a pult előtti hangfalban és a földön is találtak

kis tasakokba kiadagolt fehér port, tablettákat, kristályos anyagot.

Forrás: police.hu

Emellett egy autóban, ami a szórakozóhely előtti parkolóban állt, 28 darab tabletta volt. A kocsi hátsó ülésén egy 27 éves sarkadi férfi ült,

az ő cipőjében is voltak tabletták.

A férfinál a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett. Vele együtt egy 39 éves kevermesi és egy 26 éves mezőberényi férfit is elvittek a rendőrök.

Forrás: police.hu

A kevermesi férfi zsebében is volt fehér por, A 26 éves mezőberényi B. Sándor ellen pedig a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert lopás miatt már elítélte őt a bíróság. A férfit őrizetbe vették a Békési Rendőrkapitányság nyomozói. Mivel

a gyorsteszt nála is kábítószer-fogyasztást jelzett,

újabb büntetőeljárás indul ellene.

Forrás: police.hu

A lefoglalt anyagokat a rendőrség igazságügyi szakértőhöz küldte. A nyomozók közben azt próbálják meg kideríteni, ki vitte a diszkóba a kábítószer, ki árulta és kiknek adtak még belőle.

Így a gyanúsítottak köre a büntetőeljárás során tovább bővülhet" - olvasható a rendőrség honlapján, ahol azt is hozzátették, hogy Békés megyében a rendőrség a "közrend fenntartása, a szórakozóhelyek biztonságának erősítése érdekében" több szórakozóhely ellenőrizésére készül.

Forrás: police.hu