Eltűnt Kollát Gyula Miklós

eltűnt Kollát Gyula Miklós
Kollát Gyula Miklós
Vágólapra másolva!
Kollát Gyula Miklós az eltűnésekor fekete széldzsekit, kék farmernadrágot, fekete edzőcipőt viselt, és egy túratáska volt nála. Lehet, hogy túrázni indult, mindenestre nem tért haza. Keresi a rendőrség.
Vágólapra másolva!

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint Kollát Gyula Miklós tegnap 5 óra körül szegedi otthonából indult el, és nem tért vissza, azóta nem adott életjelet magáról.

A 67 éves férfi

175 centiméter magas, vékony testalkatú, őszes, kopaszodó, rövid haja és barna szeme

van, hasán mintegy 8 centiméter hosszúságú sebhely található. Kollát Gyula Miklós az eltűnésekor fekete széldzsekit, kék farmernadrágot, fekete edzőcipőt viselt, és egy túratáska volt nála.

Kollát Gyula Miklós Forrás: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki tud valamit arról, hol van a képen látható férfi, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.