Ugyanazok osztozkodnak a baloldalon, akik egyszer már tönkretették az országot

Vágólapra másolva!
A Fidesz szerint a baloldalon ma ugyanazok osztozkodnak, akik egyszer már tönkretették az országot, és ha újra lehetőséget kapnának, ismét tönkre tennék.
Vágólapra másolva!

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója azt mondta: már megint ugyanazok a "levitézlett" politikusok lökdösődnek, tülekednek a színpadon, veszekednek, osztozkodnak a még meg sem szerzett hatalmi pozíciókon, a különböző listás helyeken.

- mondta. Felidézte, hogy a két politikus együtt szavazott meg minden olyan megszorítást, minden olyan intézkedést, amely ártott a magyar embereknek, nehéz helyzetbe hozta a magyarokat, a munkából élőket és a nyugdíjasokat. Megjegyezte: ugyanez igaz Gyurcsány Ferencre, akinek neve egész korszakot fémjelez, és a Bajnai-stábra, a liberálisokra és az egész "leszerepelt csapatra".
Ők ugyanazok a szereplők, akik amikor kormányon voltak, gyakorlatilag romlásba döntötték az országot,

elvettek az idősektől egyhavi nyugdíjat, a közalkalmazottaktól egyhavi bért, duplájára emelték az élelmiszer áfáját, elvették a családi adókedvezményt, az otthonteremtési kedvezményeket. Emellett magyar családok százezrei kerültek a devizahitelek csapdájába, bevezették a vizitdíjat, a kórházi napidíjat, a tandíjat, háromszorosára emelték a gáz árát, meg akarták adóztatni a családi pótlékot és a nyugdíjat, bevezették az ingatlanadót

- sorolta.

Ugyanazok osztozkodnak, akik egyszer már az országot tönkretennék, és ha lehetőséget kapnának, megint tönkretennék, és bevándorlók tömegeit engednék az országba külföldi nyomásra - összegzett a kormánypárti politikus.