Volner János is a halott nyugdíjason viccelődött

Volner János
Vágólapra másolva!
Az elmúlt hónapok során Vona Gábor indította el a nyugdíjasok iránti gyűlölethullámot, amikor egyik bejegyzésében úgy minősítette őket, hogy „szemeikben gyűlölet van, szájukból szennyvíz folyik”. A pártelnök felhívása óta a jobbikos politikusok trendszerűen gyalázzák az idős embereket. Tegnap megírtuk, hogy Budai Lóránt, a párt jászsági képviselője viccesnek találta az egyik szélsőjobboldali portál cikkét, amiben egy már meghalt nyugdíjast gyaláztak. A Jobbik alelnöke és frakcióvezetője, Volner János sem akart kimaradni ebből, és Facebook-bejegyzésében gúnyolódott.
Vágólapra másolva!

Szomorú hír látott napvilágot a Jobbik tájékáról: Volner János, a párt egyik legbefolyásosabb politikusának nem akadt jobb témája, mint a médiában Rozi néniként ismert idős hölgybe rúgjon egy nagyot.

Volner János (balra) korábban Tyirityán Zsoltot, a Betyársereg vezetőjét ölelgette, most halott nyugdíjason viccelődik Forrás: Ripost

A nyugdíjas asszony a poszt megjelenésekor már nem élt, így különös visszatetsző a politikus gúnyolódása. A frakcióvezető a bejegyzésében azt kifogásolta, hogy Rozi néni, hogy lehetett képes Orbán Viktort kedvelni.

Aztán teljesen érhetetlen módon a kormánypárt ifjúsági szervezetét, a Fidelitast is belekeverte a mondanivalójába, amit lehet ő maga sem ért utólag, hogy miért.
De mindegy is, Volner posztját itt olvashatják:

Volner János bejegyzése Forrás: Facebook

Budai Lóránt, a Jobbik jászsági képviselője viccesnek találta a halott idős asszonyról szóló bejegyzést

Tegnap megírtuk, hogy egy szélsőjobboldali, a Jobbikhoz közelálló hírportál próbált viccesen írni egy már meghalt nyugdíjasról. Azt próbálták kifigurázni, hogy „Rozi néni” 2014-ben egy dalt énekelt a Fideszről. Az idős asszony produkcióját Uhrin Benedekéhez hasonlították. A Jobbik egyik jászsági képviselője, Budai Lóránt viccesnek találta a bejegyzést, míg a párt többi szimpatizánsa minősíthetetlen stílusban gyalázta a halott idős asszonyt.

Vona támadt először az idősekre

Mint emlékezetes, a nyáron Vona Gábor, a Jobbik pártelnöke támadta meg az időseket, amikor Facebook-oldalán azt írta,

Hozzátette: a nemzeti ünnepeken rendszeres esemény, hogy „hétköznapokon kedves bácsikák és nénikék magukból kivetkőzve ugranak egymásnak, vért akarnak ontani remegő kezeikkel, ordibálnak trágárul, és hörgik fel a XX. század minden traumáját”. Vona azóta sem kért bocsánatot a nyugdíjasoktól, aminek meglett a hatása. Amint arról beszámoltunk: előbb nyugdíjasokat inzultáltak, és a Jobbik tévéje idős embereket zaklatott.