Rövid pályán közlekedik a csömöri Hév a hétvégén

gödöllői hév örs vezér tere
Budapest, 2012. október 22. Szerelvény érkezik a BKV 8-as (gödöllői) HÉV-vonalán a zuglói végállomásra, a főváros XIV. kerületében, az Örs vezér terén. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Vágólapra másolva!
A hétvégén rövidített útvonalon Cinkota és Gödöllő, illetve Cinkota és Csömör között jár a H8-as és a H9-es HÉV, az Örs vezér teréről Cinkotáig pótlóbuszok viszik az utasokat – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.
Vágólapra másolva!

A hétvégén karbantartási munkálatokat végeznek a HÉV vonalán, ezért rövidített útvonalon közlekedik a H8 és H9-es HÉV.

A szerelvények pótlására az Örs vezér tere és Cinkota végállomás között H8-as jelzéssel pótlóbuszjárat közlekedik, a HÉV menetrendjének megfelelően. Valamennyi pótlóbuszon szállítható kerékpár.

Forrás: MTI/Jászai Csaba

A H8-as pótlóbusz az Örs vezér tere-Füredi utca-Nagy Lajos király útja-Örs vezér tere-Kerepesi út-Veres Péter út-Szabadföld út-Ostoros út-Állomás tér-Cinkota útvonalon halad.

A munkák ideje alatt az Örs vezér terén a 44-es autóbuszra a 144-es busz felszállóhelyén, utóbbira pedig a 174-es busz felszállóhelyén lehet felszállni, emellett a 175-ös busz cinkotai végállomását is áthelyezik