Hollik: A bevándorláspárti ellenzék kész a migránsok betelepítésére

Olasz rendőrök vízágyúkkal szorították ki a migránsokat
Róma, 2017. augusztus 24. Olasz rendőrök vízágyúkkal szorították ki a migránsokat a Termini római központi vasútállomás előtti parkban 2017. augusztus 24-én. A római idegenrendészet közleménye szerint a mintegy száz migránst korábban egy üresen álló közeli épületből távolították el. Más szálláslehetőséget ajánlottak fel nekik, de ezt elutasították, és öt napja a vasútállomás előtti téren telepedtek le. (MTI/EPA/Angelo Carconi)
Vágólapra másolva!
Hollik István kereszténydemokrata képviselő budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy nemcsak Brüsszel, hanem a bevándorláspárti ellenzék is kész a migránsok betelepítésére.
Vágólapra másolva!

Mivel az ellenzékre nem lehet számítani Magyarország védelme során és a kötelező kvóták elleni küzdelemben, ezért is fontos a nemzeti konzultáció – emelte ki Hollik. A politikus úgy fogalmazott, hogy

Olasz rendőrök vízágyúkkal szorították ki a migránsokat a Termini római központi vasútállomás előtti parkban 2017. augusztus 24-én. A római idegenrendészet közleménye szerint a mintegy száz migránst korábban egy üresen álló közeli épületből távolították el. Más szálláslehetőséget ajánlottak fel nekik, de ezt elutasították, és öt napra a vasútállomás előtti téren telepedtek le. Forrás: MTI/EPA/ANSA/Angelo Carconi

Szerinte ezért fontos a nemzeti konzultáció, a magyar embereknek ugyanis

Hozzátette, hogy a magyar embereknek joguk van elmondani a véleményüket arról is, hogy akarnak-e más embereket befogadni Magyarországra, vagy sem.