Éles lőszert foglaltak le egy nógrádkövesdi férfitól

ENGEDÉLY NÉLKÜL TARTOTT LŐFEGYVERT 2017. 09. 11., h - 09:53 Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság A balassagyarmati rendőrök elfogták a 39 éves nógrádkövesdi férfit. Egy férfi feljelentését követően a Balassagyarmati Rendőrkapitányság munkatársai halasztást nem tűrő nyomozati cselekményként tartottak 2017. szeptember 10-én délután házkutatást egy 39 éves nógrádkövesdi férfi családi házában. A rendőrök a férfi tulajdonát képező ingatlan előszobájában egy pisztolytartó tokban egy lőfegyvert, két lőszert és ehhez tartozó tárat találtak. A megtalált eszközök tartásához a nógrádkövesdi lakos érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkezett, azt a hatóság tagjai lefoglalták. A rendőrök a férfit elfogták, a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították, lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.
Vágólapra másolva!
Engedély nélkül tartott lőfegyvert egy nógrádkövesdi férfi otthonában. A rendőrök egy élesített pisztolyt foglaltak le a hozzátartozó töltényekkel és tárral. 
Vágólapra másolva!

A balassagyarmati rendőrök fogták el azt a 39 éves férfit, aki egy éles lőfegyvert tartott otthonában engedély nélkül. Szeptember 10-én tartottak nála házkutatást, nógrádkövesdi családi házában, miután feljelenették a férfit.

Forrás: Police.hu

A rendőrök

az előszobában találtak rá egy pisztolytartó tokban a fegyverre.

Mellette két lőszer és az ehhez tartozó tár is volt.

A fegyverhez és annak tartozékaihoz a férfinek nem volt érvényes hatósági engedélye, ezért e rendőrök lefoglalták azokat.

Forrás: Police.hu

A férfit elfogták és bevitték a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra, ahol lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés miatt gyanúsítottként hallgatták ki- írja a police.hu.