Mozgássérültet rabolt ki egy férfi

Mozgássérült férfit fosztott ki egy körömi férfi, akit néhány nap alatt elfogtak a rendőrök. Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrse egy 21 éves körömi lakossal szemben. A gyanúsított 2017. szeptember 2-án az esti órákban Sajóhídvég egyik családi házában megjelent, tudván, hogy ott egy mozgássérült-, fekvőbeteg-, kommunikálni nehezen tudó személy lakik, aki védekezésre képtelen. Ezt kihasználva lopott el különböző élelmiszereket a sértettől, majd távozott a helyszínről. A sértetthez pár óra múlva visszaérkező testvére jelentette az esetet a rendőrségnek. A nyomozók a feljelentést követően néhány napon belül elfogták, majd a Felsőzsolcai Rendőrőrsre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Az elkövetőnek az említett eseten túl még további három lopás miatt is felelnie kell, kihallgatásán elismerte a bűncselekmények elkövetését.
Vágólapra másolva!
Kifosztás miatt folytat büntetőeljárást a rendőrség egy 21 éves körömi férfival szemben.
Vágólapra másolva!

A férfi szeptember 2-án betört egy sajóhídvégi családi házba,

mert tudta, hogy egy mozgássérült, kommunikálni alig tudó ember lakik ott.

Ezt kihasználva különböző élelmiszereket lopott el és elmenekült a helyszínről. A férfihez pár óra múlva ért vissza a testvére, aki jelentette az esetet a rendőrségnek.

A nyomozók pár nap múlva elfogták a betörőt, akinek ezen az eseten túl három másik lopásért is felelnie kellett. A police.hu információi szerint a férfi mindent beismert a kihallgatásán.