Rajz vezette a holttestekhez a rendőröket

Hajdúszoboszló, 2017. szeptember 5. Társasház Hajdúszobószlón, a Szilfákalja utca 43. szám alatt 2017. szeptember 5-én. Holtan találtak a rendőrök egy hajdúszoboszlói nőt az épület egyik harmadik emeleti lakásban, valamint a férjét és gyermeküket 2017. szeptember 4-én este. A 45 éves férjét és 6 éves gyermeküket Kaba és Hajdúszovát között, a Keleti-főcsatorna melletti erdős területen találták meg. MTI Fotó: Balázs Attila
Vágólapra másolva!
Egyre nagyobb rejtély övezi a hajdúszoboszlói családi tragédiát. Egyelőre senki nem érti, hogy jutott az apa és fia az erdőbe, ahol a holttestüket találták meg, mert bár 20 kilométerre van a lakásuktól a helyszín, sem kocsit, sem biciklit nem találtak a közelükben - tudta meg a TV2 hírműsora, a Tények.
Vágólapra másolva!

Egész Hajdúszoboszlót megrendítette a tragédia. Egy helybeli azt mondta a Tényeknek, hogy szerinte az apa nem tudta feldolgozni, hogy munkanélkülivé vált és nehéz anyagi helyzetbe kerültek.

Az édesanya, aki egyébként gyógymasszőrként dolgozott, a lakásukban vágta fel ereit, egyelőre nem tudni, hogy pontosan miért. Az apa ezt követően húsz kilométerre az otthonuktól, egy erdőben vágta fel ereit. Fiukat pedig valószínűleg megfojtották.

Az egyelőre nem derült ki, hogy az anyagi nehézségek hozzájárultak-e a családi drámához. Németh Zsolt kriminálpszichológus a Mokkában azt mondta, önmagában ettől még senki nem lesz öngyilkos és nem öli meg a gyerekét.

Azok, akik mégis megteszik, általában súlyos depresszióval küzdenek, vagy egyéb elmezavarban szenvednek.

Társasház Hajdúszobószlón, a Szilfákalja utca 43. szám alatt 2017. szeptember 5-én. Holtan találtak a rendőrök egy hajdúszoboszlói nőt az épület egyik harmadik emeleti lakásban, valamint a férjét és gyermeküket 2017. szeptember 4-én este. A 45 éves férjét és 6 éves gyermeküket Kaba és Hajdúszovát között, a Keleti-főcsatorna melletti erdős területen találták meg. MTI Fotó: Balázs Attila Forrás: MTI/Balázs Attila

A nyomozásban kiderült, hogy

az édesanya búcsúlevele mellett egy rajz is volt, ami elvezette a rendőröket az apa és a gyerek holttestéhez.

A rendőrség még nyomoz, hogyan kerülhetett az erdőbe a kisfiú és az édesapja. Előfordulhat, hogy az édesanya vitte ki őket autóval, viszont neki nem volt jogosítványa. A tragédiának, úgy tűnik, nem volt szemtanúja.

A települést és ismerőseiket mélyen megviselte a dráma, így mécsesekkel és virágokkal borították be a család otthonának bejáratát.