Keresik Váradi Lajost: Rotweiler kutya fejét tetoválták a mellkasára

ELTŰNÉS MIATT KERESSÜK VÁRADI LAJOST
Vágólapra másolva!
Váradi Lajost szeptember 1-én látták utoljára, amikor autójával elhajtott otthonról. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a férfi felkutatásában. 
Vágólapra másolva!

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az 51 éves Váradi Lajos eltűnésének ügyében - írja a police.hu.

A férfi szeptember 1-én, délután fél ötkor ment el otthonról, a HVM- 762 rendszámú, arany színű Mercedes 124-es típusú autójával.

Váradi Lajos körülbelül 180-185 centiméter magas, vékony testalkatú, barna szemű. A haja szintén barna, vállig érő, és összekötve hordja.

Különös ismertetőjele, hogy mellkasán egy Rotweiler kutya fej van tetoválva, körülötte számsorok (kutyái oltási számai) láthatóak.

Azt nem kehet tudni, hogy eltűnésekor milyen ruhát viselt.

Forrás: Police.hu


A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon (6800 Hódmezővásárhely, Lázár utca 6-8.). Névtelen bejelentést is tehet a 06-62/562-400-as, a 06-80/555-111-es, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.