Eltűnt egy miskolci férfi

KERESSÜK SZABÓ BÉLÁT
Vágólapra másolva!
A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy eltűnt miskolci férfi megtalálásához. Szabó Béláról négy napja nem lehet tudni semmit.
Vágólapra másolva!

A férfi egyik hozzátartozója jelentette be, hogy szeptember 2-án délelőtt nevelőapja elment otthonról, nem tudni, hogy hova - írja a police.hu.

Szabó Béla 60 éves, körülbelül 175 centiméter magas,130 kilogramm, telt testalkatú. Haja középbarna színű, rövid, fején kopaszodó. Az arca kerek, halántékán egy forradás látható. Szeme kék, fülei enyhén elállnak.

Különös ismertető jele egy műtéti forradása lábán, térd felett. Járása bicegős, a tenyere pedig bőrbetegség miatt erősen berepedezett.

Forrás: Police.hu


Eltűnésekor világoskék színű pólót, középbarna színű, hosszúnadrágot, szürke vászon-velúr fűzős cipőt viselt,valamint egy arany gyűrűt és nyakláncot egy nyilas horoszkóp medállal.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy bármit tud a jelenlegi tartózkodási helyéről, az hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-46/514-506-os telefonszámon. De bejelentést tehet a nap 24 órájában, ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú" számán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívók valamelyikén.