Két kilogramm marihuanát találtak a dunakeszi rendőrök

Kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán S. Attila 35 éves fóti lakos ellen. A dunakeszi nyomozók és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai 2017. szeptember 2-án tartottak házkutatást a gyanúsított lakásán, ahol egy zacskóba csomagolva közel két kilogrammnyi kábítószergyanús növényi származékot, több mint fél kilogramm kocsonyás állagú anyagot és a kábítószer adagolásához, valamint őrléséhez szükséges eszközöket foglaltak le. A férfit a rendőrök elfogták, előállították a Dunakeszi Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették.
Vágólapra másolva!
Kábítószer birtoklása miatt indult eljárás egy 35 éves fóti férfi ellen. A házkutatás során kábítószergyanús anyagokat találtak nála. Most őrizetben van.
Vágólapra másolva!

A dunakeszi nyomozók és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai házkutatást tartottak egy fóti férfinél- olvasható a police.hu oldalán.

Forrás: Police.hu

Egy zacskóba csomagolva közel

két kilogrammnyi kábítószergyanús növényi származékot,

több mint fél kilogramm kocsonyás állagú anyagot, és a kábítószer adagolásához, őrléséhez szükséges eszközöket találtak a rendőrök.

Forrás: Police.hu

A rendőrök elfogták, előállították, majd a Dunakeszi Rendőrkapitányságra vitték a férfit. Ott kihallgatták, és őrizetbe vették. A nyomozók előterjesztették a férfi előzetes letartóztatását.