Fidesz: Gyurcsány a Soros-terv végrehajtásán dolgozik

Gyurcsány Ferenc
Budapest, 2017. szeptember 2. Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a Demokratikus Koalíció (DK) őszi kampánynyitó nagygyűlésén a Nyugati téren 2017. szeptember 2-án. MTI Fotó: Soós Lajos
Vágólapra másolva!
A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc a Soros-terv végrehajtásán dolgozik - a kormánypárt így reagált a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének szombati kampánynyitójára.
Vágólapra másolva!

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója közleményében azt írta: a magyar emberek valóban választás előtt állnak:

„Soros-terv vagy Európa, és Gyurcsány Ferenc a Soros-terv végrehajtásán dolgozik, ő is le akarja bontani a kerítést, és be akarja engedni a migránsokat.”

Hozzátette: Gyurcsányék kezdettől támadják a kerítést, nem szavazták meg a migránsok betelepítésének megakadályozását célzó alkotmánymódosítást sem, sőt kifejezetten a kvóta mellett gyűjtöttek aláírást.

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a Demokratikus Koalíció (DK) őszi kampánynyitó nagygyűlésén, a Nyugati téren 2017. szeptember 2-án. Forrás: MTI/Soós Lajos

A kommunikációs igazgató emlékeztetett arra is: a DK programjában szerepel, hogy

nyíltan befogadó országot akarnak csinálni Magyarországból, és azt akarják, hogy ne tagállami szinten legyen a határvédelem és a bevándorláspolitika, hanem átadnák Brüsszelnek az irányítást.

Hidvéghi Balázs azt írta: a DK aktívan részt vesz a Magyarország elleni brüsszeli támadásokban, a hazánkat elítélő európai parlamenti határozat megfogalmazásában és a bevándorlásszervező uniós ügynökség létrehozásában is.