Fidesz: A baloldal elvett a nyugdíjasoktól, a Jobbik sértegeti őket

nyugdíj nyugdíjas idős
33009802 - elderly female at home
Vágólapra másolva!
A Fidesz szerint a baloldal mindig elvett a nyugdíjasoktól, a Jobbik pedig sértegeti őket.
Vágólapra másolva!

A nagyobbik kormánypárt közleményben a Nyugdíjasok Országos Szövetségének budapesti pártelnöki fórumára reagált, amelyen kiderült, több ellenzéki párt egyetért abban, hogy szükséges a nyugdíjrendszer reformja.

A Fidesz azt írta: mindegy, mit ígérget az ellenzék a nyugdíjasoknak, teljesen hiteltelen. A baloldal mindig csak elvett tőlük, a Jobbik sértegeti őket.

Hangsúlyozták továbbá, hogy Gyurcsány Ferenc és a szocialisták megvontak az idősektől egyhavi nyugdíjat, háromszorosára emelték a gáz árát, és megduplázták az élelmiszerek áfáját is.

- fogalmaztak. Felháborító stílusban sértegeti őket, gúnyolódik a remegő kezükön, a kis bevásárlókocsijukon, olyanokat írt róluk, hogy "szemeikben gyűlölet lobog", "szájukból szennyvíz folyik", és "hörgik fel a 20. század minden traumáját". A Jobbik elnöke a mai napig nem kért bocsánatot az idősektől - jegyezték meg.

Nyomatékosították, hogy a kormánypártokra számíthatnak a nyugdíjasok. Hetedik éve nem csak megőrizték, hanem növelték a nyugdíjak vásárlóértékét, csökkentették a rezsit, valamint a legfontosabb élelmiszerek áfáját. A gazdasági növekedésnek köszönhetően pedig nyugdíjprémium kifizetésének lehetősége is kilátásban van – áll a közleményben.