Gyereke anyját ölette volna meg

2017.08.30. 08:55

Megölette volna korábbi kedvesét, holttestét pedig dögkútba dobatta volna egy Tolna megyei férfi az egyik ismerősével, akinek ezért pénzt is ajánlott - tudta meg a Tények.

A gyilkosságért 400 ezer forintot ajánlott ismerősének. A férfi azt szerette volna, ha a nő holttestét egy dögkútba dobja. A férfi lebukott.

A nő pedig most nyilatkozott a Tényeknek. Azt mondta, hogy a férfi a közös gyereküket akarta megszerezni, ezért mérgesedett el ennyire a viszonyuk.

A nő azt mondta, hogy a férfi egy ideig elmegyógyintézetbe akarta záratni, emellett a gyereket is ellene uszította.

A gyerekem sokszor hason kúszva jött a lakásba, hogy kihallgasson, amikor a barátnőmmel beszélek, hogy apukájának leadja az infókat. A gyerekem egyre nagyobb partner volt a férfi játékában, amikor később feljelentettek szexuális zaklatásért"

- mondta az asszony. Miután külön költöztek, a férfi fejében megfogant a brutális gyilkosság terve, melyre azt az ismerősét akarta rávenni, akinek mindvégig beszámolt a kapcsolatuk elmérgesedéséről.

Hát, dögkútba akart dobatni, meg ugye külföldre akart kivitetni, hogy ott hagyjanak a sorsomra"- mondta a nő.

A férfit mindezekért első fokon 1 év 3 hónap börtönbüntetésre ítélte a Pécsi Ítélőtábla. Emellett elrendelték pártfogói felügyeletét és indulatkezelési terápiára is elküldték.

Azt tudjuk tanácsolni, hogy próbálják meg a jövőben a gyerek érdekeit előtérbe helyezni, és ne a saját, önös érdekeiket próbálják érvényre juttatni a gyerek kárára- mondta a bíró a tárgyaláson.