Megalázott nyugdíjasok tiltakoznak az őket gyalázó Vona Gábor ellen

Vona Gábor, Facebook, Nyugdíjasok
Vágólapra másolva!
Elárasztották Vona Gábor Jobbik-elnök Facebook-oldalát a felháborodott nyugdíjasok. Néhány hete ugyanis úgy jellemezte a nyugdíjasokat, mint akiknek szennyvíz folyik a szájukból. Azóta sokan és sokszor felszólították Vonát, hogy kérjen bocsánatot a megalázott, idős emberektől. Vona erre nem hajlandó. Sok nyugdíjasnak viszont elege lett, hogy egy tisztességben végigdolgozott élet után az egyik parlamenti párt elnöke így beszél róluk. 
Vágólapra másolva!
Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Mutattunk néhány hozzászólást Vona Facebook-oldaláról. Az elmúlt napokból jó néhány, a fentieknél is keményebb véleményt már nem tudunk megmutatni, mert valamilyen furcsa okból eltüntették Vona oldaláról.

De idézzük is fel, miket írt Vona Gábor a nyugdíjasokról: "most már rendszeres esemény, hogy hétköznapokon kedves bácsikák és nénikék magukból kivetkőzve ugranak egymásnak, vért akarnak ontani remegő kezeikkel, ordibálnak trágárul és hörgik fel a XX. század minden traumáját", valamint "húzták maguk mögött a kis bevásárló kosarukat, és ne szépítsük, a szemeikben gyűlölet lobogott, a szájukból pedig szennyvíz folyt".

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Vona Gábor változatlanul nem hajlandó bocsánatot kérni a nyugdíjasok szidalmazásáért, hogy például úgy beszélt róluk, hogy a szájukból ömlik a szennyvíz. Ha kicsit is belenézünk Simicska Lajos televíziójába (mint köztudott, Simicska egyúttal a Jobbik gazdája is, közös korrupciós botrányukkal sokat foglalkoztunk mi is), látszik, hogy a Jobbik kétféle taktikát alkalmaz a gyalázkodás utógondozására. Egyrészt megpróbálják letagadni, hogy nem is így mondta, vagy ha így is, akkor az eredeti szövegkörnyezetéből kiragadták stb. Vagyis hazugsággal válaszolni a tényekre.

Ez egy antiszemita és rasszista botrányokkal teli párt voltaképpen logikus reakciója. Elfogadhatatlan, gusztustalan, de a saját logikáját nézve logikus. A megmagyarázhatatlan gyalázatot letagadni. Igen, ilyen a Jobbik.

De van egy talán még gusztustalanabb reakciójuk is. Hogy ez nem is baj. A Simicska-tévé nem is egy műsorában bölcselkedtek arról, hogy a Jobbikot úgysem szeretik az idős emberek, kvázi nem is kell velük foglalkozni.

Más szóval: lehet őket nyugodtan sértegetni.

És ez az, amit a megalázott idős emberek nem tűrnek. A rengeteg tiltakozás egyik formája, hogy a Facebookon üzentek Vona Gábornak.