Fidesz: Vona Gábor nem úszhatja meg egy vállrándítással

Halász János beszél frakcióülés Közéleti személyiség foglalkozása politikus SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY
Halász János, a Fidesz frakcióvezető-helyettese, a frakció szóvivője.
Vágólapra másolva!
Többszöri felszólítás ellenére sem hajlandó bocsánatot kérni a nyugdíjasoktól Vona Gábor, a Jobbik elnöke - mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.
Vágólapra másolva!

Halász János emlékeztetett, Vona Gábor közösségi oldalán egyebek mellett azt írta, "hétköznapokon kedves bácsikák és nénikék magukból kivetkőzve ugranak egymásnak, vért akarnak ontani remegő kezeikkel, ordibálnak trágárul és hörgik fel a 20. század minden traumáját".

Szerinte azért volt szükség az időseket érintő telefonos tájékoztató kampányra, mert láthatóan Vona Gábor nem akar bocsánatot kérni a nyugdíjasoktól.

Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője Forrás: MTI/Bodnár Boglárka

"Nem úszhatja meg Vona Gábor egy egyszerű vállrándítással ezeket a súlyos kijelentéseket, amiket a nyugdíjasokra tett" - fűzte hozzá.

Ha ezentúl sem kér bocsánatot - mondta a szóvivő -, akkor Vona Gábort mint politikust sem lehet komolyan venni, és

Ugyanakkor a Fidesz azt várja, hogy ha Vona Gábor nem kér bocsánatot a hárommillió megsértett nyugdíjastól, akkor valamelyik jobbikos politikus megteszi majd ezt.

Megjegyezte azt is, a Jobbik olyan elveket képvisel, amelyek tönkretennék Magyarországot, míg a magyar embereknek csak rosszat hozna a kormányzásuk.