Drogbandát fogtak a rendőrök

KÁBÍTÓSZER-KERESKEDŐK RENDŐRKÉZEN
Vágólapra másolva!
Többen is drogot terjesztettek a Nógrád megyében, a rendőrség a házkutatások során több féle anyagot is talált. 
Vágólapra másolva!

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem miatt indított eljárást egy 36 éves szandai férfi, egy 41 éves dejtári nő, valamint egy 32 éves balassagyarmati férfi és egy 25 éves balassagyarmati nő ellen, továbbá kábítószer birtoklás miatt egy 18 éves dejtári férfi ellen.

Kábítószer kereskedők Nógrádban. Forrás: police.hu

A nyomozás szerint a balassagyarmati 32 éves férfi és élettársa 2016-tól otthonukban, valamint Dejtáron és Rétságon terjesztették az anyagot egy 18 éves férfi és egy másik személy számára.

A 36 éves szandai lakos 2014-től Dejtáron több személynek, köztük ugyanannak a 18 éves férfinak adott át kábítószert, hogy ők azt tovább árulták Dejtáron, Patakon, Balassagyarmaton és Érsekvadkerten.

A 41 éves dejtári nő 2017-től szintén a lakásán árulta a drogot.

Kábítószer kereskedők Nógrádban. Forrás: police.hu

A rendőrök a nyomozás közben házkutatást tartottak a gyanúsítottaknál, alufóliába és nejlon tasakba csomagolt

kábítószer gyanús anyagokat és az értékesítéshez szükséges anyagokat foglaltak le.

A szakértői vélemények szerint ezek többsége kábítószernek minősül.

Az információk szerint a 36 éves szandai férfit és négy társát bevitték a kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A kábítószer kereskedelem miatt kihallgatott két nőt és két férfit őrizetbe vették. Jelenleg a 18 éves férfi és a 41 éves nő szabadlábon védekezhet, három társukat pedig előzetes letartóztatásba helyezték.