Lopott és verekedett egy 19 éves férfi Vasmegyeren

2017.08.20. 11:07

Kést fogott egy 60 éves ember torkához, majd összeverte, mert nem adott pénzt neki. Másnap rendőrök elfogták és kihallgatták a gyanúsítottat. 

A 19 éves vasmegyeri férfi augusztus 18-án bement egy idős férfi házába, és pénzt kért tőle. A 60 éves férfi nem volt hajlandó adni neki, ezért a gyanúsított 

kést fogott a torkához, majd eszméletlenre verte. 

Az idős férfi súlyos sérüléseket szenvedett. A gyanúsított átkutatta a házat, egy kést és készpénzt vitt magával.

Rabolt és verekedett a 19 éves férfi.Forrás: police.hu

Nem sokkal később Vasmegyer egyik utcájában az ellopott késsel hadonászva közlekedett, ezért veszekedni kezdett egy 28 éves helyi férfival, aki nem tudott mellette elhaladni az autójával. A gyanúsított a késsel fenyegetőzött, de a helyi lakosnak sikerült tőle elvennie. Pár órával később a gyanúsított megjelent a férfi házánál, hogy visszaszerezze a kést, ott a 28 éves férfi apját fenyegette meg egy asztallábbal a kezében. 

A sértettek csak másnap tettek bejelentést a rendőrségen, akik utána gyorsan elkapták a 19 éves férfit, és kihallgatták. A Police.hu információi szerint a további eljárást a gyanúsított őrizetbe vétele mellett folytatják, garázdasággal, súlyos testi sértéssel és rablással vádolják.