Soros György tervén dolgoznak a migránspárti szervezetek

Hollik István
Budapest, 2016. március 1. Hollik István KDNP-s képviselő felszólal a Magyar Nemzeti Bankról (MNB) szóló törvény módosítását célzó javaslat vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2016. március 1-jén. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A migránspárti nem kormányzati szervezetek sem Magyarországon, sem máshol nem kívánják átláthatóvá tenni tevékenységüket és pénzügyeiket, ezzel pedig beismerik, hogy eddig illegálisan működtek - mondta Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője.
Vágólapra másolva!

A képviselő érdekes fejleménynek nevezte, hogy a Földközi-tengeren át a migránsok millióit "Európába taxiztató" szervezetek sorra jelentik be tevékenységük felfüggesztését, miután az olasz állam szigorú ellenőrzésnek kívánta alávetni őket, és magatartási kódexet vezetett be számukra.

- mondta a politikus. Az olasz hatóságok az után nyúltak a szigorítás eszközéhez, miután ügyészségük konkrét bizonyítékokat tárt fel arról, hogy

az érintettek részesei a nemzetközi bűnszervezetek által működtetett emberkereskedelemnek és embercsempészetnek.

Hollik István párhuzamot vont a Földközi-tengeren és a Magyarországon működő migránspárti civilek között, akik szintén sorra jelentik be, hogy nem hajtják végre a külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóságáról szóló törvényt, amely szerint be kellene vallaniuk a külföldről érkező támogatásaikat.

Hollik István KDNP-s képviselő Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"A migránspárti szervezetek Magyarországon sem akarják, hogy átláthatóan működjenek, hogy a magyar emberek megtudják, hogy valójában Soros György támogatásából, Soros György tervének végrehajtásán dolgoznak" - mondta Hollik István. Mint fogalmazott,

Soros terve, hogy migránsokkal árassza el Európát.

A képviselő szerint ezen szervezetek folyamatosan támadják Magyarország bevándorláspolitikáját, és az olaszországi fejlemények is azt bizonyítják:

Magyarországnak igaza volt, amikor az elsők között kezdeményezte a migránspárti szerveztek működésének átláthatóvá tételét.

A politikus kérdésre színjátéknak nevezte Vona Gábor Jobbik-elnök nyilatkozatát arról, hogy pártja nem rasszista:

- mondta. Szerinte elég arra gondolni, hogyan gyalázta meg Kulcsár Gergely jobbikos képviselő a holokauszt áldozatainak emlékét a Duna-parti emlékmű leköpésével, de felidézte azt is, hogy a szintén jobbikos képviselő Staudt Gábor nem volt hajlandó bocsánatot kérni sem a magyar zsidóságtól, sem a magyar cigányságtól. Szerinte ezen képviselők méltatlanná váltak az országgyűlési munkára, ám Vona Gábor "falazott" nekik.