Kétgyerekes anya halt meg a viharban

Vágólapra másolva!
Rádőlt egy háztető egy autóra a Vas megyei Kenéz településen a csütörtök esti vihar miatt, egy ember meghalt a balesetben - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Az áldozat egy kétgyerekes anya. A viharban kidőlt fák több helyen is kárt okoztak az országban.
Vágólapra másolva!

A műszaki mentést végző szombathelyi hivatásos tűzoltók eltávolították a törmeléket az autóról, de már holtan találták a benne ülő nőt, egy kétgyerekes anyát - írja a nyugat.hu. Ezután elkezdték lebontani a tetőzet laza és veszélyes részeit.

A megrongálódott épületből két embert biztonságos helyre kísértek az egységek.

A kidőlt fák több helyen is kárt okoztak

Nagykanizsán egy épület tűzfalát megbontotta, a tetőzetét pedig leborította az erős szél. A bajcsai úton egy épületre dőlt fát távolítanak el a helyi hivatásos tűzoltók.

Csénye és porpáci vasútállomási közötti szakaszon két fa dőlt rá az útra. A sárvári hivatásos és a csényei önkéntes tűzoltók tisztítják meg az utat az érintett szakaszon - tudatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Győrnél, a reptéri úton két kamionra dőlt rá egy nagyméretű fa. Az eset során senki se sérült meg.

Autóra és a szomszéd házra dőlt egy fa a Győr-Moson-Sopron megyei Acsalagon. A fa eltávolításán a csornai hivatásos és a bősárkányi önkéntes tűzoltók dolgoznak.