A repülőgépen felejtette laptopját, amin államtitkok is lehettek

2017.08.01. 09:10

A repülőgépen felejtette laptopját a nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s elnöke. Molnár Zsolt csak a konzulátus segítségével kaphatta vissza a gépét, amin államtitkok is lehettek.

A repülőgépen felejtette laptopját Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s elnöke - írja a Magyar Idők. A gép, amelyen államtitkok és minősített dokumentumok is lehettek, csak órák múlva került vissza Molnárhoz.

A szocialista politikus még a húsvét előtti héten utazott Madridba. Molnár Zsolt már leszállt a gépről, amikor észrevette, hogy a laptopja fent maradt a repülőn. A lap szerint a politikus pánikba esett, és többször is próbált visszajutni a fedélzetre, sikertelenül. Végül a konzulátus közbenjárásával kerülhetett vissza a gép Molnárhoz, több óra után.

A Magyar Idők szerette volna a politikust is megkérdezni az esetről, de Molnár a szocialisták „fideszes média” elleni bojkottja miatt nem nyilatkozott. Később azonban a politikus az MTI-nek azt mondta, hogy a laptopon minősített információt nem tárolt, és a gépet több kód is védte.

KAPCSOLÓDÓ CIKK