Ritkán láthatja kisbabáját a gyerekgyilkos anya

Vágólapra másolva!
Csak a beszélőkön láthatja gyerekét az az édesanya, aki a gyanú szerint megölte másik, 1,5 éves kisfiát tavaly októberben. A nő terhes volt, mikor a tragédia történt, a 3. gyerekét a tököli rabkórházban szülte meg, de a börtönszabályzat miatt elvették tőle. A kicsit most az apuka neveli.  A nő párja a tragédia után megtörten nyilatkozott a Tényeknek.
Vágólapra másolva!

Ebben a ceglédi házban élt a pár két gyerekükkel, amikor a gyanú szerint az édesanya a padlóba verte 1,5 éves kisfia fejét. A gyerek belehalt a sérülésbe.

- mesélte a nő párja a tragédia után megtörten a Tények stábjának. A férfi épp munkába ment, amikor a tragédia történt. A nő hívta a mentőket, de a kisfiú már nem élt, amikor kiértek.

A nő az esetkor hét hónapos terhes volt, ezért a harmadik gyerekét már a tököli rabkórházban szülte meg. Azóta elvették tőle a gyereket, már csak szigorú felügyelet mellett, a beszélőn láthatja őt.

"Hogyha valaki kiskorú sérelmére követett el korábban bűncselekményt, akkor a szülést követően elveszik tőle az újszülöttet."

Ez így történt a ceglédi nő esetében is. A kicsit a Blikk információi szerint most 3 éves testvérével együtt az édesapjuk, János neveli.

Az apa a gyerekekkel együtt elköltözött a korábbi albérletből

A férfi a tragédia után rettegett, hogy párja miatt elveszik tőle közös gyerekeiket.

A család a tragédia után elköltözött ceglédi albérletükből is, mert rémálmok gyötörték az apát. A Blikknek a család egyik ismerőse azt mondta a nő alvászavarral küzd a rácsok mögött és nagyon rossz lelkiállapotban van, képtelen feldolgozni, hogy mit tett.