Fidesz: Az egész magyar ellenzék aláírt Sorosnak

Soros György, magyar származású amerikai üzletember
Vágólapra másolva!
Az ellenzék és Soros György ugyanazt szeretné, egy "migránsokkal telerakott, nemzetek nélküli Európa felépítését" - mondta Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese budapesti sajtótájékoztatóján
Vágólapra másolva!

A "Soros-terv" lényege - érvelt Németh Szilárd - évi "egymillió muzulmán beáramoltatása Európába", akiket "kezdőlökésként" fejenként 4,5 millió forinttal kell ellátni uniós pénzből, a már itt lévőket pedig kötelező kvóta szerint szét kell teríteni a kontinensen, és létre kell hozni egy európai bevándorlási ügynökséget, amely "gyakorlatilag egy utazási irodaként üzemelne". A milliárdos e terv érdekében "gyakorol Brüsszel és a teljes magyar ellenzék segítségével irtózatos nyomást Magyarországra" - mondta a politikus.

Soros György Forrás: AFP/Axel Schmidt

A fideszes politikus szerint mindennek célja Európa és benne Magyarország etnikai és vallási többségének megváltoztatása, egy

Soroséknak ez "egy nagyon nagy üzleti buli, ezért is tesznek bele pénzt" - fogalmazott.
Németh a "legdurvábbnak" azt nevezte, hogy a teljes magyar ellenzék "a Soros-terv szolgálatában áll". Szerinte a Jobbik elárulta a szavazóit, a balliberális ellenzékkel működik együtt, és sem az alaptörvény-módosítást, sem a külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóságáról szóló jogszabályt nem szavazták meg a párt képviselői. Az MSZP, a DK, az Együtt és a Párbeszéd pedig lebontaná a kerítést - tette hozzá.
A magyarok azonban nem akarják - folytatta -, hogy megváltozzon az ország etnikai, vallási összetétele, hogy

Így amíg a Fidesz-KDNP adja az ország kormányát, amíg Orbán Viktor a miniszterelnök, addig "ki fogunk állni nemzeti érdekeinkért" - jelentette ki Németh.