Perverz okból akart gyilkolni a tiszalöki sorozatkéselő

Vágólapra másolva!
Féltékeny volt a nevelt lányára, akit korábban megerőszakolt, ezért késelte meg volt élettársát és annak három gyerekét egy tiszalöki férfi, másfél héttel ezelőtt - tudta meg a TV2 hírműsora, a Tények. 
Vágólapra másolva!

Brutálisan megkéselte egy tiszalöki férfi egykori családját, volt élettársát és három nevelt gyerekét. A vérengzés során - ahogy azt korábban az Origo helyszíni riportjában is írtuk - a férfi nem szólt semmit senkihez, csak hidegvérrel késelt.

Mint kiderült, 15 éves nevelt lányát többször is molesztálta, a lány végül terhes lett. Miután kiderültek a történtek a 32 éves férfit a család elzavarta és feljelentette a rendőrségen. A férfi viszont utána is tovább zaklatta a családot, végül egy éjjel betört hozzájuk és mindenkit megkéselt.

A család először a TV2 Tényeknek adott interjút, melyben bemutatják a brutális késelés helyszínét is.

A késelés legfőbb oka az volt, hogy a 15 éves kislányt a férfi meglátta egy fiúval. Ettől annyira dühbe gurult, hogy éjjel az alvó családra tört.

A csendes késelő első áldozata egykori párja, az édesanya volt.

- emlékezett vissza a helyszínen a nő..

A támadásra az összes gyerek felriadt, azonnal édesanyjuk segítségére siettek. A férfi ezután elsőként a 18 éves lányt késelte meg, aki utána rémületében az utcára rohant segítségért kiabálni. A brutális támadó utána ment

és olyan súlyosan megsebesítette, hogy újra kellett éleszteni. A mája is súlyosan sérült.

Ezután a 15 éves kislányra is rátámadt, neki a lábát szúrta meg, majd vállon szúrta a nő 13 éves kisfiát is.

A brutális támadás után a férfi elfutott, majd napokon keresztül bujkált. Végül anyja házában fogták el a rendőrök. A megtámadott család úgy tudja, a nyíregyházi kórházban kezelik, idegösszeroppanással.

Az édesanyát és gyerekeit hazaengedték a kórházból, a nő azonban még nem tud munkába állni. A támadás után pedig a családnak nem maradt pénze, mert nagyon sokba kerülnek a gyerekek gyógyszerei, így azt mondja, bármilyen segítséget elfogad.

A férfi egyébként nem először próbált rájuk támadni, márciusban már egyszer baltával jelent meg a háznál.